Temas

ZONA DE BAIXES EMISSIONS

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 09/12/2019

A falta de menys d'un mes per a que entri en funcionament la Zona de baixes Emissions de Barcelona, l'Ajuntament demana que es puguin treure punts als conductors reincidents. Berenem amb el periodista Nacho Carretero i Adriana Díaz ens porta el teatre a la ràdio.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Resolem dubtes sobre la Zona de Baixes Emissions

Avui a La Ciutat de Mònica Günther hem parlat dels dubtes que genera l’aplicació de l’ordenança de la zona de baixes emissions prevista a partir de l’1 de gener de 2020. Ens ajuda a resoldre els dubtes que ens planteja l’audiència la Maita Fernàndez, coordinadora de projectes de la gerència de mobilitat i infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’ordenança de la Zona de Baixes Emissions no convenç

Avui a La Ciutat de Mònica Günther parlem de les al·legacions que s’han presentat a l’ordenança de la Zona de Baixes Emissions que entrarà en vigor el proper 1 de gener. Diferents entitats han presentat al·legacions, en parlem amb dues d’elles: Eixample Resipira i Club Impala.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Impala Montesa diu adéu a Barcelona

Avui a La Ciutat de Mònica Günther parlem de la Impala Montesa, la moto icònica de Barcelona que deixarà de circular quan es posi en marxa la Zona de Baixes Emissions el proper mes de gener.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Resolem dubtes de la Zona de Baixes Emissions

A La Ciutat amb Mònica Günther hem debatut sobre els dubtes que genera la nova ordenança que prohibirà la circulació dels cotxes contaminants a partir de l’1 de gener de 2020. Ho hem fet en temps de tertúlia política amb Eloi Badia, Rosa Alarcón, Eva Parera i Max Zañartu.