Temas

TS

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 09/04/19

El jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona processa 30 investigats per malversació, desobediència, falsedat, revelació de secrets i prevaricació. El Tribunal Suprem es declara no competent per autoritzar un debat electoral a Soto del Real. El problema del topmanta ha dominat el primer debat amb els alcaldables per Barcelona.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 27/03/19

La Fiscalia es querella contra Quim Torra per desobediència a les resolucions de la JEC per la retirada dels llaços grocs dels edificis de la Generalitat. Al judici del procés, avui declaracions d'observadors internacionals que van estar presents a l'1 d'octubre. I a l'Audiència de Barcelona, el judici de Joaquim Benitez ha quedat vist per sentència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 26/03/19

Joaquim Benítez reconeix dos dels quatre casos denunciats i assegura que els Maristes coneixien els fets. Mentre, al Tribunal Suprem, el cap de la policia judicial a Catalunya, Daniel Baeza, defineix Catalunya com un polvorí. I també hem explicat que el TS avala l'ordre de la JEC que obliga a retirar els llaços de les façanes dels edificis públics.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 25/03/19

Les 4 víctimes de Joaquim Benítez declaren avui en el judici del cas Maristes. I d'un judici a un altre...el que se celebra al Tribunal Suprem pel procés des de fa ja 7 setmanes. I també hem explicat que Societat Civil Catalana i Advocats Catalans per la Constitució volen que s’investiguin les despeses de l’1 d’Octubre.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/03/19

Quim Torra substitueix el llaç groc de la façana de la Generalitat per un de blanc, burlant així l'ordre de la Junta Electoral Central. Continuen les declaracions dels agents de la Guàrdia Civil al judici del procés al Tribunal Suprem. Investigadors de la Vall d’Hebron demostren l’efectivitat d’un fàrmac contra un càncer agressiu de pulmó.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/03/19

El major dels mossos d'esquadra, Josep Lluis Trapero considera en el judici del procés que Joaquim Forn va actuar amb un punt d'irresponsabilitat. Continua la polèmica pels llaços grocs a edificis públics després que un grup d'encaputxats hagin intentat retirar el que hi ha a l'ajuntament de Barcelona. I també hem explicat que el candidat municipal del PP, Josep Bou, vol que la Guàrdia Urbana tingui una brigada especial amb entrenament militar.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/02/19

Avui hem estat molt pendents de la vaga general convocada pel sindicat independentista CSC coincidint amb el judici del procés. Un judici en el que avui han declarat, al matí, Santi Vila i jordi Sánchez.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/02/19

Cinquena jornada del judici del procés...aquest matí amb la declaració de Josep Rull. La diputada Elisenda Alamany ha abandonat el grup de Catalunya en Comú després de mesos de discrepàncies. I també hem explicat que els mossos investiguen l'intent de segrest d'una nena de 12 anys a Sils.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/02/19

Continua el judici del procés, avui amb les declaracions de Jordi Turull i Raül Romeva. El govern suspèn la seva agenda de cara a la vaga general del 21F i fixa els serveis mínims. I també hem explicat que Quim Torra i Pere Aragonès compareixeran al Parlament per donar explicacions sobre els pressupostos catalans, però no es comprometen a aprovar-os.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/02/19

Oriol Junqueras es presenta en la seva declaració davant el Tribunal Suprem com a pres polític i assegura que no han comès cap delicte. El comitè del metro de Barcelona denuncia que un ex treballador hauria mort de càncer per amiant. I també hem explicat que aquest matí s'ha presentat la 37 edició del saló internacional del còmic de Barcelona.