Temas

Thomas Cook

EN LA BRÚJULA

El Plan de choque por la quiebra de Thomas Cook

Plan de choque para Canarias y Baleares. 13 medidas, 300 millones presupuestados con bonificaciones aéreas y se podrá retrasar pagos de impuestos a empresas afectadas por la quiebra de Thomas Cook. Todo ello, se aprobará en un Real Decreto Ley en el Consejo de Ministros del próximo 11 de octubre. De esos trescientos millones, 200 van a ir a préstamos como ha indicado la ministra de Industria, Comercio y Turismo, Reyes Maroto

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Les claus del tancament de Thomas Cook

Ha estat la notícia de la setmana en el sector turístic. La fallida de Thomas Cook afecta directament Espanya; sobre tot a destinacions com la Costa Brava, Balears, Canàries o la Costa Daurada. Per entendre aquesta incidència, entrevistem el professor d'Ostelea José Antonio Mansilla.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 28/09/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Després del tancament de Thoma Cook, entrevistem el professor d'Ostelea José Antonio Mansilla per entendre les claus d'aquesta fallida. Viatgem a Croàcia amb Croatia Airlines. Fem oleoturisme de la mà de l'empresa Identitat d'Horta de Sant Joan, recorrem la Dordonya (França), entrevistem dues de les cinc viatgeres que pujaran al volcà més alt del món per visibilitzar el càncer de mama i ens prenem un refrigeri a La Barra, el nou restaurant de l'hotel W.