Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

tertulia

tertulia

 • El rey Felipe VI, durante su discurso en el homenaje de Estado por el coronavirus

  LA BRÚJULA

  La tertulia. La ausencia del Rey y el indulto

  Paco Marhuenda, Graciano Palomo, Javier Caraballo y Chapu Apaolaza debaten la actualidad de la jornada. Debatimos la polémica ausencia del Rey en el acto de CGPJ por decisión del Gobierno. ¿A qué sebe dicha decisión? Seguimos con Cataluña y debatimos sobre la tramitación de los indultos anunciada por el propio Gobierno. Terminamos por las medidas que se pueden aplicar en Madrid.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 24/09/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb Marta González Peláez, Alan Jornet i David Morales tot comentant la proposta d'un expert de no parlar en veu alta durant dos mesos per evitar transmetre el coronavirus. El nostre divulgador científic, Sheddad Kaid-Salah Ferrón ens parla de dos temes d'actualitat, la detecció de col·lisions de forats negres i els indicis de posible vida als núvols de venus. Maria José Cayuela i Sònia Martínez, les nostres influencers, ens expliquen com s'està adaptant la moda a la "nova normalitat" amb passarel·les virtuals i molt distanciament.

 • jose ramon vindel

  el Magazine de Cuenca

  Mas de Uno Cuenca 24/09/20

  Hoy 24/09/20 en MAS DE UNO CUENCA José Ramón Vindel, presidente del Colegio de Arquitectos de Cuenca. El concejal Adrián Martínez, Quién Responde. Tertulia con José Manuel M. Cenzano, Vicente Pérez y Carlos Lozano.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 23/09/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló Entrevistem Laura Opazo, autora de "Armario sostenible" un llibre amb el que aprenem el cost pel medi ambient de la confecció de roba i com evitar contaminar de més per tenir un armari sostenible i eficient. Per riure una estona dividim el món en dos, entre els que prefereixen veure el cafè amb llet en got o en tassa amb Thais Buforn i David Morales. Temps pel nostre coach, Jordi González i com redescobrir-se Els psicòlegs Susanna Sànchez y José Antonio Alcuéscar ens parlen de com gestionar la frustració en temps de pandèmia

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 17/09/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb Marta González Peláez, Alan Jornet i David Morales tot comentant el perquè cal treballar molt encara per aconseguir una igualtat plena en qüestió de gènere. En Miquel Pucurull ens explica els origens de la cursa de la Mercè i què va motivar al règim franquista a prohibir l'atletisme femení durant més de vint anys. La fusió entre Caixabank i Bankia no ha sorprès a tothom, sembla que porta molt de temps en gestació, quins són els motius que han portat a les dues entitats a unir-se? L'Economista Iñaki Jiménez Largo ens en dona les principals claus.

 • Carles Puigdemont en un acto electoral junto a Torra

  LA BRÚJULA

  La tertulia: ¿Cuál es la situación del independentismo?

  John Muller, Pedro Narváez, Ricardo Colmero y Chapu Apaolaza repasan la actualidad de la jornada. Repasamos cuál es la situación del independentismo tras una Diada marcada por la pandemia. Hablamos con el líder del PSC, Miquel Iceta. Hablamos con nuestra psicóloga, Jesús Álava Reyes.