Temas

solidaritat

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Desfilada solidària en benefici d'Afanoc: moda, actuacions, sortejos i diverses sorpreses

L'Hotel Nastasi de Lleida acull aquest divendres 17 de novembre a partir de les 20h una desfilada solidària en benefici d'Afanoc. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per Antonieta Marbà, que col·labora activament amb diverses entitats i associacions solidàries, i que compta també amb diferents col·laboradors. Desfilada de roba d'home, de dona i d'infants que anirà acompanyada per vetllada musical, sorpreses i sorteig solidari amb premis. En parlem a La Ciutat Lleida amb Antonieta Marbà i Victòria Cano, coordinadora d'Afanoc Lleida que ens explica la importància d'aquestes accions per tal de donar visibilitat a l'entitat i recaptar fons per poder mantenir la gratuïtat de tots els serveis que ofereixen.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Antonieta Marbà i Eva Figuera, gerent de l'AECC a Lleida que ens parlen de la desfilada solidària que organitzen aquest dijous al vespre a Lleida. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal que ens parla del Molí de l'Esquerrà de Balaguer i cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Desfilada solidària aquest 22 de juny en benefici de l'Associació Contra el Càncer a Lleida

Aquest dijous 22 de juny a partir de les 20h es farà a Lleida una desfilada solidària al Club Morrison organitzada per Antonieta Marbà i Vimela en benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Lleida. Es tracta d'una desfilada que compta amb la participació de més d'una quarantena de models que desfilaran amb diverses peces de roba cedides per l'ocasió per establiments de la ciutat, a més de sortejos i rifes entre els assistents, que d'aquesta manera col·laboren amb l'AECC a Lleida, que també donarà a conèixer els serveis i la tasca que ofereix l'entitat. A La Ciutat Lleida en parlem amb Antonieta Marbà i Eva Figuera, gerent de l'AECC a Lleida.

TERCER SECTOR

Plataforma del Voluntariat, creciendo para ayudar a los demás

La Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana sigue creciendo con el objetivo de promocionar y difundir la acción voluntaria en la sociedad y desarrollar actividades que impulsen el ámbito del Tercer Sector para colaborar en su potenciación y desarrollo.

Caixa Popular es uno de sus principales colaboradores.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Entrevista amb Antonieta Marba i Laia Viudez que ens parlen de la desfilada solidària que estan organitzant per aquest divendres al Barris Nord, durant el descans del partit entre l'ICG Força Lleida i l'Almansa, en benefici de l'Associació Refem de Lleida. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos, per viatjar fins a Liechtenstein.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Desfilada solidària al Barris Nord en benefici de l'Associació Refem

Aquest divendres el Barris Nord a part de viure una nit de partit entre el Força Lleida i l'Almansa, també viurà un temps de descans amb rerefons solidari i és que durant la mitja part es durà a terme una desfilada de moda organitzada per Antonieta Marba i amb la col·laboració de Laia Viudez que durant 10 minuts viuran "la desfilada més curta però la més intensa", segons han explicat a La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Fins a 24 models, entre homes i dones i entre els quals influencers i personalitats del món esportiu, desfilaran i faran un sorteig solidari en benefici de l'Associació Refem, entitat que treballa per l'acolliment de dones amb i sense filles i fills en situació d'urgència.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb la regidora de Feminismes de la Paeria, Sandra Castro, que ens parla del projecte "+ Temps x Tu". Parlem amb el gerent de Garaje Dalmau, Sergi Tomàs que ens comenta la setmana solidària de donació de sang que estan fent al grup Nayox. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal que ens aproxima al Monestir d'Avinganya i l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i la gamba vermella.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antonieta Marba i Rebeca Rios, que ens parlen de la desfilada solidària que organitzen 'Mujeres como la vida misma' en benefici d'Afanoc Lleida. Tanquem temporada amb Joan Ramon González, que ens convida a conèixer el Tossal de Gardeny i repassem l'agenda cultural del dia.