Temas

solidaritat

TERCER SECTOR

Plataforma del Voluntariat, creciendo para ayudar a los demás

La Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana sigue creciendo con el objetivo de promocionar y difundir la acción voluntaria en la sociedad y desarrollar actividades que impulsen el ámbito del Tercer Sector para colaborar en su potenciación y desarrollo.

Caixa Popular es uno de sus principales colaboradores.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Entrevista amb Antonieta Marba i Laia Viudez que ens parlen de la desfilada solidària que estan organitzant per aquest divendres al Barris Nord, durant el descans del partit entre l'ICG Força Lleida i l'Almansa, en benefici de l'Associació Refem de Lleida. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos, per viatjar fins a Liechtenstein.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Desfilada solidària al Barris Nord en benefici de l'Associació Refem

Aquest divendres el Barris Nord a part de viure una nit de partit entre el Força Lleida i l'Almansa, també viurà un temps de descans amb rerefons solidari i és que durant la mitja part es durà a terme una desfilada de moda organitzada per Antonieta Marba i amb la col·laboració de Laia Viudez que durant 10 minuts viuran "la desfilada més curta però la més intensa", segons han explicat a La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Fins a 24 models, entre homes i dones i entre els quals influencers i personalitats del món esportiu, desfilaran i faran un sorteig solidari en benefici de l'Associació Refem, entitat que treballa per l'acolliment de dones amb i sense filles i fills en situació d'urgència.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb la regidora de Feminismes de la Paeria, Sandra Castro, que ens parla del projecte "+ Temps x Tu". Parlem amb el gerent de Garaje Dalmau, Sergi Tomàs que ens comenta la setmana solidària de donació de sang que estan fent al grup Nayox. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal que ens aproxima al Monestir d'Avinganya i l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i la gamba vermella.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antonieta Marba i Rebeca Rios, que ens parlen de la desfilada solidària que organitzen 'Mujeres como la vida misma' en benefici d'Afanoc Lleida. Tanquem temporada amb Joan Ramon González, que ens convida a conèixer el Tossal de Gardeny i repassem l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA

Desfilada de 'Mujeres como la vida misma' en benefici d'Afanoc Lleida

El col·lectiu de dones 'Mujeres como la vida misma' torna a les passarel·les de Lleida per fer una desfilada solidària en benefici d'Afanoc Lleida. La cita és aquest dijous 14 de juliol al Club Tennis Lleida. Ens ho expliquen als micròfons de La Ciutat Lleida la portaveu del col·lectiu, Antonieta Marba i la responsable de comunicació d'Afanoc a Lleida, Rebeca Rios.

LA BRÚJULA DE CAIXA POPULAR I ONDA CERO

Salari per a la cooperació i la solidaritat

La plantilla de Caixa Popular dóna diners, dins de la campanya 'Un dia de Salari', i l'entitat valenciana aporta una quantitat equivalent al total recaptat. La quantitat obtinguda es destina a porjectes de cooperació i solidaritat.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tornen les desfilades solidàries a Lleida, aquest cop en benefici de Limfelleida i en parlem amb la presidenta de l'Associació Merche Garcia. També amb Elòina Viu sòcia de Limfelleida i una de les organitzadores de la desfilada i Antonieta Marba, que ha col·laborat en l'organització de la desfilada i serà una de les models que lluiran vestits de carrer i moda de bany. Els remeis naturals de l'Albert Rami i seguim coneixent el barri de Pardinyes amb Joan Ramon González que avui ens parla de Salvador Seguí, que dona nom a l'IMO i de Rosa Sensat.