Temas

Servei Català de Trànsit

L'ACTUALITAT DEL DIA

Cordar-se el cinturó a l'hora de conduir, pot acabar salvant la vida

Les carreteres catalanes han registrat un 14% menys d'accidents mortals en el que portem d'any. Dins de la negativitat, el Servei Català de Trànsit, considera que aquesta és una bona dada. El seu director, Juli Gendrau, ha estat avui al programa per detallar les darreres dades del Govern.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 29/05/2019

Avui hem berenat amb el periodista i nutricionista Álvaro Vargas, que ens ha presentat el seu nou llibre 'Vegesanísimo', una petita enciclopèdia sobre el món vegà i vegetarià. A més, hem rebut a l'estudi en Carles Lamelo, que ens ha portat com sempre les històries al voltant de la tecnologia, aquesta vegada amb apps per aconseguir relaxar-nos de l'estrès diari. Hem parlat de l'accidentalitat de les motocicletes amb el Servei Català de Trànsit. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, fixant-nos en els moviments polítics després de les eleccions del 26 de maig.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 13/08/2018

En l'edició de tarda del “Fem l'agost” hem parlat amb el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, ja què aquesta setmana ha estat una setmana tràgica a les carreteres catalanes amb 14 morts en accidents de trànsit. També ens ha acompanyat el Secretari general de l'Associació de Ciclistes Professionals, Alfonso Triviño per parlar de l'enduriment del codi penal que van reclamar aquest cap de setmana amb la concentració ciclista a Riudoms. També hem intentat convèncer a l'Efren Derico i al José Caceres per a què facin crossfit amb el Head Coach de Crossfit Lynx, Oriol Cortina. I a la part final del programa hem parlat d'empreneduria amb el Sergi González.