Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

SANITAT

 • Toni Marín, Onda Cero Catalunya

  FEM L'AGOST 31/07/2019

  FEM L'AGOST AMB TONI MARIN

  En l'edició de dimecres del "Fem l'agost" hem volgut parlar del pla d'ajustos en despesa sanitària que el Govern Central reclama a Catalunya amb la Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat, Carme Sabater. Amb el nostre expert en cinema, Xavi Marn, hem parlat de les estrenes més importants del moment i també de les estrenes que estan per venir durant el mes d'agost. Amb el Sergi González, empresari i expert en empreneduria, hem après com fer una empresa i com a gran exemple hem tingut amb nosaltres al Conseller Delegat de Vichy Catalán, Joan Renart, qui ens ha donat molts consells sobre com hem de muntar la nostre empresa. A les 9 del vespre, ens ha visitat el cuiner i propietari del restaurant Moments de l'hotel Mandarn Oriental, Ral Balam, amb qui hem mantingut una conversa sobre la cuina, els menjars i la seva experincia en el mn de la cuina. Amb la Marta Sendra, la cap de la Unitat de subvencions i promoci territorial de l'rea de Comer del Consorci de Comer, Artesania i Moda de Catalunya, hem aprs a muntar la millor botiga del mn i hem tingut l'oportunitat de parlar amb lex Cottet, el vicepresident de Cottet i el President de l'Associaci Comercial del Portal de l'ngel qui ens ha parlat de la seva experincia i ha donat consells per a muntar un negoci que duri generacions. En la secci dels "Grans temes de la vida" hem parlat de l'addici al telfon mbil amb el psicleg, expert en addiccions a les noves tecnologies i director del centre "Desconnecta". Per acabar el programa de la millor manera hem tingut amb nosaltres a l'estudi a Olga Ortiz, Victor Maciel, Oriol Rossell i Juan Pedro Su amb les bogeries qotidianes.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 31/07/19

  El govern de Pedro Sánchez ha reclamat a la Generalitat i a altres comunitats autònomes que redueixin la despesa sanitària i farmacèutica. La fiscalia investiga si Convergència democràtica hauria finançat part de la seva campanya electoral de l’any 2010 a través de tv3. I també hem explicat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya limita el marge de maniobra de l’ajuntament de Barcelona per regular l’activitat turística.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 16/01/19

  La Policia Nacional ha detingut 11 persones per haver ocupat les vies de l’AVE a Girona durant les protestes dels CDRs del passat 1 d’octubre. La Generalitat prohibirà durant un any que es construeixi a menys de 500 metres del litoral a la Costa Brava. La sanitat concertada torna a la vaga el proper mes de febre.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 28/11/2018

  Els bombers i els professionals de la sanitat, avui de vaga, intenten entrar al Parlament i els mossos d'esquadra han hagut d'intervenir per evitar-ho. També hem estat pendents dels estudiants universitaris que també estan avui de vaga. I hem explicat també que Onda Cero Catalunya, amb el patrocini del Consorci de la Zona Franca ha entregat avui els premis Ciutat Solidària.