Temas

Revista Pincha

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (04-05-2018)

A viaxe deste venres lévanos desde Compostela ata Xapón: pola capital galega andamos buscando cultura e gastronomía coa directora da Revista Pincha, Rebeca Munín, e ata Xapón nos leva o galego viaxeiro que convidamos á entrevista, Amir García levaba 11 anos sen volver ao seu Vigo natal. Visitamos o Castelo de Soutomaior días antes de reabrir ao público e acabamos apuntándonos á gala dos Premios Martín Códax da Música.

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (16-03-2018)

Comezamos repasando a actualidade da semana e surfeando na Lanzada coa escola Waipia do Grove. Estreamos sección #GaliciaLovers con Cristina Collazo e Pablo Conde desde "Volta Montana". E Santiago de Compostela é un dos destinos protagonistas da tarde con moitas propostas culturais e gastronómicas porque nos visita Rebeca Munín, directora da revista Pincha.

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (12-01-2018)

Primeiro programa do ano e estaremos moi ben acompañados, coñecemos an novidades da Revista Pincha, unha viaxeira de conto "maruxaina y su mochila" nos visita para iniciar novas viaxes, falamos da Festa do Botelo e marcamos axenda para esta fin de semana.

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (17-11-2017)

Viaxamos por Galicia desde Muras, na provincia de Lugo, ata Muxía, na provincia da Coruña, pasando por Compostela para organizar unha visita gastro-cultural con Rebeca Munín, directora da Revista Pincha. Polo mundo andaremos con dous galegos viaxeiros: Manu Lourenzo e Luís Pereiro, mestres no IES Luís Seoane de Pontevedra

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (13-10-2017)

Compostela, Nova York, Cangas, Cuba e Meis son os destinos escollidos para a viaxe deste venres en plena ponte festiva. Rebeca Munín, directora da Revista Pincha, fai con nós plans por Santiago comendo en A TAFONA de Lucía Freitas e visitando Nova York, onde a chef galega coordina a cociña dun restaurante galego. Ata Cuba nos leva a canguesa Sara Alfaya cunha carta familiar baixo o brazo