Temas

Premi Ciutat Solidària

El guardó reconeix la tasca d'una de les més de 40 entitats que han passat per "La Ciutat"

Onda Cero Catalunya i Zona Franca Barcelona lliuren aquest migdia el VIII Reconeixement "Ciutat Solidària"

L’emissora Onda Cero Catalunya, que enguany celebra 30 anys, i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona atorgaran avui el Reconeixement Ciutat Solidària a la tasca de les ONG i les entitats socials sense ànim de lucre que treballen en els àmbits de la solidaritat, la salut, la infància, l’educació o la reinserció sòcio-laboral. El reconeixement sortirà de les més de quaranta entitats que han participat durant aquesta temporada al programa d’Onda Cero ‘La Ciutat’ dins l’espai setmanal Ciutat Solidària, que fa difusió de les seves tasques i que s’emet cada dimecres a les 13h amb el patrocini del CZFB.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

ACENCAS, finalista del Premi Ciutat Solidària 2019

Avui a La Ciutat de Mònica Günther hem fet un programa especial on hem conegut el guanyador i el finalista dels premis Ciutat Solidària 2019. ACENCAS ha estat l’entitat finalista. La Mònica Günther i el Marc Navarro han entrevistat el seu president, Francesc Perendreu, minuts després de recollir el guardó.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries, guanyadora del Premi Ciutat Solidària 2019

Avui a La Ciutat de Mònica Günther hem fet un programa especial on hem conegut el guanyador i el finalista dels premis Ciutat Solidària 2019. L’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries ha estat l’entitat guanyadora. La Mònica Günther i el Marc Navarro han entrevistat a dos dels membres de l’entitat minuts després de recollir el guardó.

VII Premi Ciutat Solidària

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca reconeixen la tasca de l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries i d’ACENCAS

La setena edició del guardó distingeix la tasca social de les entitats que han participat en l’espai Ciutat Solidària del programa “La Ciutat”. La guanyadora, que ha estat guardonada amb un premi de 3.000 euros, ha estat l’Associació Catalana d’Atàxies hereditàries pel seu compromís en la lluita contra aquesta malaltia minoritària i en el suport a les famílies dels afectats. ACENCAS, l’Associació Centre Català d’Addiccions Socials, ha estat reconeguda amb l’accèssit i ha rebut una litografia i una campanya de comunicació per la seva tasca per ajudar a les persones que pateixen ludopatia.

BARCELONA

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca han lliurat el VI Premi ‘Ciutat Solidària’

La guanyadora ha estat SURT, Fundació de dones, pel seu compromís amb la igualtat de gènere i la millor inserció laboral de les dones. La finalista ha estat l’Associació Catalana de la Síndrome de RETT, que ha estat reconeguda per la seva tasca en favor dels malalts afectats per aquest trastorn i les seves famílies. L’acte d’entrega del premi ha estat retransmès en un programa especial presentat per Mònica Günther.