BARCELONA

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca han lliurat el VI Premi ‘Ciutat Solidària’

La guanyadora ha estat SURT, Fundació de dones, pel seu compromís amb la igualtat de gènere i la millor inserció laboral de les dones. La finalista ha estat l’Associació Catalana de la Síndrome de RETT, que ha estat reconeguda per la seva tasca en favor dels malalts afectats per aquest trastorn i les seves famílies. L’acte d’entrega del premi ha estat retransmès en un programa especial presentat per Mònica Günther.

ondacero.es

Barcelona | 21.11.2018 16:20

VI Premi ‘Ciutat Solidària’
VI Premi ‘Ciutat Solidària’ | ondacero.es

L’emissora Onda Cero Catalunya i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), amb el suport de RENFE, han atorgat el Premi Ciutat Solidària que reconeix la tasca de les ONG i les entitats socials sense ànim de lucre que treballen en els àmbits de la solidaritat, la salut, la infància, l’educació o la reinserció sòcio-laboral.

Enguany, la guanyadora ha estat la fundació SURT que ha rebut un premi en metàl•lic de 6.000 euros, mentre que l’Associació Catalana de la Síndrome de RETT ha estat finalista i ha estat recompensada amb 3.000 euros. A més, les dues entitats han rebut unes litografies commemoratives, una campanya de comunicació a Onda Cero per donar a conèixer les seves activitats i dos bitllets dobles per viatjar amb AVE.

SURT, guanyadora del VI Premi ‘Ciutat Solidària’
SURT, guanyadora del VI Premi ‘Ciutat Solidària’ | ondacero.es

Les dues formen part de la quarantena d’entitats que han participat durant aquesta temporada al programa d’Onda Cero ‘La Ciutat’ dins l’espai setmanal Ciutat Solidària, que s’emet cada dimecres a les 13h.

L’acte de concessió del premi s’ha celebrat a l’Hotel España amb la presència d’Onda Cero, com a empresa organitzadora; del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, com a patrocinador; de RENFE, com a cola·laboradora, i dels membres del jurat integrat per entitats i associacions guardonades en anteriors edicions del premi.