Cinquena edició del guardó

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona atorguen el V Premi 'Ciutat Solidària'

L’espai Ciutat Solidària s’emet cada dimecres amb el patrocini del CZFB per donar a conèixer la tasca d’entitats en els àmbits de la cooperació, la salut, la infància, l’educació o el tercer sector social.

ondacero.es

Barcelona | 21.11.2017 13:08

IV Premi Ciutat Solidària
IV Premi Ciutat Solidària | Onda Cero Catalunya

El proper dimecres 22 de novembre es donarà a conèixer els guanyadors de la cinquena edició dels Premis Ciutat Solidària organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Onda Cero amb el suport de Renfe per reconèixer la tasca social de les ONG i les entitats socials. Els guanyadors seran escollits entre les 40 entitats que han participat aquesta temporada al programa La Ciutat d’Onda Cero dins l'espai setmanal 'Ciutat Solidària' que s'emet els dimecres a les 13 hores amb el patrocini del Consorci de la Zona Franca de Barcelona. L’espai dóna a conèixer la labor que fan les entitats socials i ONG’s, i fa difusió de la seva tasca envers els

col·lectius més necessitats o en àmbits com la infància, la pobresa, l’educació i el lleure, la salut, la reinserció sòcio-laboral o la cooperació internacional. Aquesta serà la cinquena temporada de l’espai `Ciutat Solidària’ pel qual ja han passat prop de 200 entitats. El premi vol contribuir a donar visibilitat al treball d’aquestes entitats amb la concessió de dos guardons: el guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 euros, i l’accèssit del premi. Les dues entitats guardonades obtindran, a més, una litografia d’autor i una campanya de comunicació específica per donar a conèixer les seves activitats a traves d’Onda Cero.

L’acte de concessió de premis tindrà lloc a l'Hotel España de Barcelona (c/Sant Pau,9) el dimecres 22 de novembre a les 13 hores, en el transcurs d’un programa especial de “La Ciutat” amb Mònica Günther i Pau Bartrolí. Els dos locutors presentaran l’acte que comptarà amb la presència del director d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert i Agell, del delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Jordi Cornet, del director general de Onda Cero, Ramon Osorio, i dels membres del Jurat del Premi encarregat de decidir els noms dels guardonats d’enguany.