Temas

petits plaers

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Escala de Bristol: com són les teves femtes?

Aquesta setmana la dietista integrativa Marta Romera ens parla de les femtes, dels problemes de restrenyiment que no s'han de normalitzar i també ens explica quins aliments ens poden ajudar a millorar el nostre trànsit intestinal. Aliments, hidratació i exercici són els pilars que millor poden contribuir a regular els nostres intestins.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/02/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Després de les mobilitzacions del sector agrari i ramader dels últims dos dies, en quin punt estem? En parlem amb Jaume Pedrós, membre de la comissió permanent d'Unió de Pagesos. Seguim parlant de les festes de Carnaval que es celebren aquest cap de setmana a les comarques de Lleida i els Petits plaers amb la dietista integrativa Marta Romera.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Infusions per fer fora infeccions, refredats i mucositat

Aquesta setmana a La Ciutat Lleida la dietista integrativa Marta Romera ens dona la fórmula màgica de les infusions que ens poden ajudar a alleugerir els símptomes de refredats, grip i malestar general, tan habituals en aquesta època de l'any, a més de tips d'alimentació per aconseguir un bon equilibri mentre estem en aquests processos de malaltia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Propòsits assumibles i reals per aquest 2024

Comença l'any implica per a moltes persones crear-se unes expectatives i una llista de propòsits que potser, de vegades, no es compleixen, s'abandonen de seguida i poden generar frustració. En un entorn digital on tot sembla idíl·lic, la dietista Marta Romera ens ofereix avui a La Ciutat Lleida, una llista assumible de propòsits que a més a més són molt econòmics i que poden satisfer les nostres necessitats.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El màrqueting emocional que arriba per Nadal, i sí, ens emociona

Aquesta setmana als Petits plaers, la dietista integrativa Marta Romera ens endinsa al Nadal per parlar-nos dels primers anuncis que comencen a arribar de la campanya de Nadal, amb els productes alimentaris típics d'aquesta època de l'any. Productes que es serveixen de (bon) màrqueting per apel·lar les nostres emocions i per fer-nos reflexionar sobre els petits grans plaers que ens porta la vida. Conscients d'ells durant tot l'any, però sobretot per Nadal.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Petits plaers: el poder de l'amor com a antídot per a tot

Aquest dijous als Petits plaers, la dietista integrativa Marta Romera ens parla de les èpoques de canvis que ens poden trastocar tant a nivell personal com ambiental, pel context en què ens trobem. Noves etapes que poden iniciar-se amb una actitud positiva però que passi el que passi l'amor a un mateix, a la família i a l'entorn poden ajudar a empènyer per afrontar-los des de la serenitat.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/09/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del Dia Mundial de l'Alzheimer i les reivindicacions dels familiars i cuidadors de les persones malaltes. Seguim amb els Petits plaers amb la diestista integrativa Marta Romera i els Guardians del misteri, amb l'historiador Enric Sabarich.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El valor dels petits plaers quan arriba la maternitat

Reprenem aquesta temporada la secció Els petits plaers, amb la dietista integrativa Marta Romera, que torna a La Ciutat Lleida després de la baixa de maternitat i ho fa en aquest primer espai per parlar-nos precisament dels petits plaers que es revaloritzen després de ser mare. Reflexions que ens conviden a apreciar els moments que vivim i a valorar-los com cal.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb la tinent d'alcalde i regidora de Presidència a la Paeria Jordina Freixanet, que ens parla de la 3a Fira de la Contractació Pública. Seguim amb els remeis naturals d'Albert Rami i parlem del 2n Open Mokiato de la Garaje Dalmau Open Indoor League amb Xavi Gadea, gerent de Padel Indoor Lleida i Marta Grijota, directora de màrqueting de Mokiato. Els petits plaers amb la dietista integrativa Marta Romera.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, comentem la jornada del Dia Mundial del Càncer que es celebra a Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Entrevista amb Josep Mª Pujol, president de l'Associació Blaus Lleida en motiu de la Mare de Déu del Blau i els petits plaers amb Marta Romera.