Temas

petits plaers

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Maials David Massot que ens parla de les novetats que presenta enguany la 24a edició de la Fira de l'Oli Verd que es celebra aquest cap de setmana. Els petits plaers, amb la dietista Marta Romera que avui ens fa reflexionar sobre els prejudicis que sovint tenim sobre les persones en funció del cos que tenen. Actualitat audiovisual amb Miki de Santiago.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui coneixem el col·lectiu musical La Troupe que han vingut a Lleida a presentar el seu primer disc "Festisme". En parlem amb el seu vocalista, Ernest Garrido. Seguim amb els petits plaers, amb la dietista integrativa Marta Romera que ens parla de la fi dels anuncis per a criatures de galetes i begudes ensucrades i de tot el que suposa. Amb en Miki de Santiago parlem de l'actualitat del món audiovisual i repassem l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

S'acaba la publicitat de galetes i begudes ensucrades en horari infantil, però més enllà d'això, quines alternatives saludables hi ha?

El Govern espanyol anunciava recentment que mitjançant un reial decret, que es començarà a aplicar l'any vinent, es prohibiran en horari protegit infantil els anuncis en mitjans de comunicació i xarxes socials de galetes i begudes ensucrades. La mesura s'ha pres per combatre l'obesitat infantil però més enllà d'aquesta qüestió estem parlant d'aliments que són rics en sucres i greixos que l'OMS considera nocius. Amb la dietista integrativa Marta Romera en parlem avui a La Ciutat Lleida, aixi com la necessitat d'exercir pedagogia entre els infants perquè coneguin els aliments, les propietats que tenen i quines alternatives saludables hi ha a aquests productes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el tinent d'alcalde i president de Turisme de Lleida Paco Cerdà, sobre el balanç turístic d'aquest 2021 a la ciutat i la consolidació de la ciutat com a destinació turística. Als petits plaers, la dietista integrativa Marta Romera ens explica els diferents grups d'aliments que hi ha i com trobar l'equilibri saludable en els nostres plats. Parlem amb Pedro Pardo sobre l'espectacle Dancing Vivaldi, que s'estrenarà el proper 30 d'octubre a Lleida i girarà per diversos teatres catalans i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Coneixeu quins aliments corresponen a cada grup alimentari?

Cada aliment es correspon a un grup d'aliments però no sovim no encertem quina és la combinació més saludable que hem de fer per tenir uns plats equilibrats. Avui la dietista integrativa Marta Romera ens treu de dubtes explicant-nos quins aliments corresponen a les proteïnes, als vegetals, les llegums i els carbohidrats.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dijous parlem amb la tinent d'alcalde i regidora de Feminismes de la Paeria Sandra Castro que ens explica els tallers i les activitats del 17è programa de l'Activa't al Casal, que organitza el Casal de la Dona de Lleida. Als petits plaers, la dietista integrativa Marta Romera ens explica uns trucs molt senzills perquè els nostres àpats saludables siguin més atractius al paladar i a la vista. Amb en Miki de Santiago, totes les notícies del món audiovisual i les estrenes de la setmana i acabem amb la proposta d'agenda cultural a les comarques de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A punt per a les Festes de la Tardor de Lleida, la festa dels Moros i Cristians i el retorn dels Castellers de Lleida, ho comentem tot plegat amb el regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor. Als petits plaers la Marta Romera ens dona les pistes per gaudir de tots els aliments que ens aporta la tardor, un moment perfecte per fer una depuració de fetge. Amb en Miki de Santiago comentem l'actualitat del món audiovisual i del cinema i repassem l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El territori demana canvis en la mobilitat després de l'aixecament de peatges a Catalunya. Una setmana després augmenta el trànsit al tram lleidatà de l'AP-2 mentre la Diputació de Lleida demana nous accessos i la Mancomunitat de Municipis del Segrià Sec aposta per l'Eix de Ponent. Als petits plaers, la Marta Romera ens explica com recuperar aquest mes de setembre una rutina saludable. En Miki de Santiago ens comenta l'actualitat audiovisual i un parell de propostes cinematogràfiques i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com recuperar la rutina saludable aquest setembre amb 4 petits passos

Posar punt i final a les vacances d'estiu suposa reemprendre un nou inici al mes de setembre i el canvi que suposa pot generar estrès i descontrol emocional. Avui a La Ciutat Lleida, la dietista integrativa Marta Romera ens explica quatre senzills passos per a una recuperació paulatina i efectiva de les rutines saludables per començar bé aquest nou període.