Temas

petits plaers

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. El naturòpata Albert Rami dona resposta als dubtes i les consultes que ens feu arribar. Parlem amb l'alcaldessa de les Borges Blanques Núria Palau sobre la 60a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que es celebra aquest cap de setmana i als petits plaers, amb la Marta Romera parlem sobre alimentació i embaràs.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/12/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. L'actualitat avui passa pel reconeixement que els raiers han rebut per part de la Unesco. Parlem del Nadal a Lleida amb el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme Toni Postius. Seguim amb els remeis naturals de naturòpata Albert Rami. Minuts musicals amb la Marta Rius i el seu últim treball discogràfic i els Petits plaers amb la dietista integrativa Marta Romera.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El naturòpata Albert Rami dona resposta a les consultes que ens feu arribar. Seguim parlant d'actualitat del territori amb el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín i l'espai dels Petits plaers amb la dietista integrativa Marta Romera, que avui ens parla sobre l'embaràs i l'alimentació.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Alimentació i embaràs: S’adapta l’anàlisi i la revisió clínica d’un embaràs amb la realitat de la majoria de les gestants?

Aquesta setmana als Petits plaers, la diestista integrativa Marta Romera ens parla sobre l'alimentació i l'embaràs, en un moment en què a més ho viu en pròpia pell i planteja la reflexió sobre com són les revisions ginecològiques durant el procés de gestació, quin ús es fa del llenguatge del pes i de quina manera pot afectar a les gestants. Segons explica, caldria fer una adaptació i actualització dels paràmetres de les revisions d'acord amb la realitat per evitar alteracions en conductes alimentàries.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. El naturòpata Albert Rami respon a les consultes que ens feu arribar. Seguim parlant del polígon Torreblanca - Quatre Pilans i la bona acceptació de les modificacions proposades per la Cambra de Comerç de Lleida. Petits plaers amb la dietista integrativa Marta Romera i l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com afecta la cuina i els aliments que utilitzem en la nostra salut?

La dietista integrativaMarta Romera ens acompanya avui a La Ciutat Lleida amb els Petits plaers a reflexionar sobre el món de la cuina i de l'alimentació que portem i de quina manera afecta a la nostra salut. Més enllà de les tendències i la moda, l'alimentació saludable i els productes de proximitat són el millor aliat que hi ha per tenir cura de la nostra salut i per això convida a apel·lar a l'esperit crític i la consciència de conèixer i saber quins aliments comprem.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem Carolina Blàvia, directora artística del Festival Internacional de Fado de Catalunya que es celebra a Lleida i a la Seu d'Urgell des d'aquest dijous i fins al 29 d'octubre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i els Petits plaers amb la dietista intregativa Marta Romera i l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Què cuinem aquesta tardor?

La dietista integrativa Marta Romera ens parla avui als Petits plaers de La Ciutat Lleida dels productes de temporada, fruites i verdures que ens arriben a cada canvi d'estació i que ens proporcionen canviar i innovar els nostres plats per adaptar-nos a l'estacionalitat. Propostes de receptes amb boniatos, carabasses, pastanagues o caquis, entre altres opcions.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de les oportunitats inversores que tenen les comarques de Lleida d'acord amb la jornada que s'ha fet amb empresaris i institucions a Barcelona. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i als Petits plaers, la Marta Romera ens parla de les cistelles de la compra de 30 productes a 30 euros.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La lletra petita de la cistella de la compra de 30 productes a 30 euros

Aquesta setmana als Petits plaers, la dietista integrativa Marta Romera ens parla de la cistella de la compra de 30 productes a 30 euros que ha posat en marxa un hipermercat. Analitzem quins productes formen part de la cistella i valorem les mancances que hi ha en aquesta iniciativa.