Temas

Ousman Umar

ENTREVISTA EN JULIA EN LA ONDA

Ousman Umar: "El objetivo es que jóvenes inmigrantes tengan oportunidades en su casa y no tengan que arriesgar la vida"

Umar atravesó siendo un niño 21.000 kilómetros, salió de Ghana y llegó a Barcelona, tardó 5 años. y vivió un infierno. "La mejor forma de ayudar a una persona es alimentar su mente, basta de alimentar los estómagos, así solo me saciaras el hambre un día", cuenta el ganés, que vino a España "con una mano delante y otra detrás" y hoy tiene dos carreras universitarias y dirige la ONG Nasco Feeding Minds.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/06/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola’ amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'activista Ousmar Umar, i hem parlat sobre els projectes que ha posat en marxa durant la crisi de la covid-19. En Lluís Soler ens ha parlat del nou llibre de Camela. I en actualitat hem parlat dels dos últims projectes de l'Hospital Vall d'Hebron en matèria d'investigació contra el càncer. Ho hem parlat amb els doctors Elena Élez i César Serrano.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Ousmar Umar alimenta ments a l'Àfrica

La història d'aquest home és dura i a la vegada esperançadora. Va arribar a Catalunya en una pastera des de l'Àfrica. De les 46 persones que venien en aquella pastera en van sobreviure 6. Ell va ser un d'aquests homes.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB JOSEP PUIG

Ousman Umar: “no sé com vaig sobreviure 21 dies al desert intentant arribar a Europa”

Josep Puig entrevista a La Ciutat d’estiu a Ousman Umar. Quan tenia 13 anys, va sortir del seu poble, a Ghana, va creuar el desert, va veure com el seu millor amic moria ofegat i va arribar a Barcelona. Una història a la que li ha donat forma i ha publicat el llibre “Viatge al país dels blancs”. Diu Ousman que ha d’explicar aquesta història perquè no hi hagi més històries com aquesta que explicar.

ya entiende por qué vuelan los aviones

El sueño cumplido de Ousman Umar gracias a que expresó su deseo en Julia en la onda

En Julia en la onda nos estremecimos hace unos meses cuando escuchamos el relato del viaje infernal que sufrió Ousman Umar desde Ghana hasta Eurooa. En aquella entrevista contó que uno de sus sueños era entender por qué vuelan los aviones y un oyente del programa que trabajaba en Airbus le invitó. Ayer visitó la sede de la compañía en Getafe y ya puede decir que sabe por qué vuelan los aviones.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

A l'Àfrica, cal alimentar estómacs... i ments!

Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola Ousman Umar. Ens ha vingut a explicar la seva història, la d'un noi que somiava amb una vida millor. I que la va venir a buscar al país dels blancs, com ell ho anomena. Va arribar a Espanya en pastera el 2005 i ara ha escrit el llibre 'Viatge al País dels Blancs' (Rosa dels Vents), on relata la seva història.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/06/2019

Avui hem berenat amb Ousman Umar, un jove que va arribar a Espanya en pastera el 2005 i que ara ha escrit el llibre 'Viatge al País dels Blancs' on relata la seva història. A més, hem preguntat a les persones que ens escolten si alguna vegada han vist un OVNI, ara que Uber presenta els taxis voladors. Tot plegat en el dia que el judici del procés ha quedat vist per a sentència. Ho hem explicat de la mà de Marc Navarro.

SOCIEDAD ANÓNIMA

Ousman Umar:"Cuando las pateras llegan al mar, la batalla está perdida"

Umar, que sobrevivió a una travesía por el desierto y que finalmente consiguió llegar en patera a España, cuenta su odisea personal en el libro 'Viaje al país de los blancos'. Asegura que lo ha escrito para "plasmar la desgracia, las crueldades que ocurren en el norte de África".