Temas

Níspero

REBOST

Temporada de nísperos de Callosa d'en Sarriá

Es tiempo de nísperos y en la Comunitat Valenciana tenemos la suerte de poder disfrutar los de la DO Callosa d'en Sarriá. Hoy en el Rebost, con Marta Llinares, charlamos con Esteve Soler, ingeniero de la cooperativa de Callosa

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Nispros de Callosa d'en Sarrià i jornades gastronòmiques al Rebost de la Comunitat Valenciana

Al Rebost hui parlem dels nispros de Callosa d'en Sarrià amb el president de la DO Wenceslao Ferrando i amb Marta Llinares, d'Onda Cero Marina Baixa. Un fruit que enguany ve un poc endarrerit, però que com sempre ens arribarà amb la màxima qualitat. Aprofitem la visita a Callosa d'en Sarrià per a conéixer més coses de la zona, al mateix temps que tastem els diferents productes que el-laboren amb el nispro com a base.