Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Josep Guijarro

 • El Universo (Sección)

  EN LA ROSA DE LOS VIENTOS

  El Debate Zona Cero: ¿Existe la casualidad?

  Josep Guijarro, Manuel Carballal y Mado Martínez en el Debate Zona Cero hablando sobre una gran cuestión, la casualidad. ¿El universo conspira para que pasen cosas y hace que lo imposible se convierta en posible?. Hay una fuerza desconocida que guía muchas veces lo causal para que ocurran cosas que interpretamos como azar. Analizamos todas las antiguas leyendas que llevan al hombre a plantearse si todo sucede por algo.

 • Toni Marín

  FEM L'AGOST 2/08/2019

  FEM L'AGOST AMB TONI MARIN

  Al "Fem l'agost" hem parlat de l'augment del 50% del preu del lloguer que s'ha produït en els darrers 6 anys. Ho hem fet amb l'experta inmobiliària Mireia Moles, el portaveu d'Idealista, Eduard Vilaplana, la portaveu del Sindicat de Llogaters, Lourdes García i amb el Jofre López, sociòleg responsable de l’Observatori d'Emancipació del Consell de la Joventut d'Espanya. Amb el José Rodríguez Huerta, consultor d’organitzacions i CEO de Smoking Brains, hem descobert i après a construir els líders del segle XXI i amb el nostre expert en tel.levisió, Joan Carles Pallarés, hem analitzat la figura dels tertulians. A les 21h ens ha visitat el gran Josep Guijarro amb qui hem parlat de misteris i successos paranormals. També hem analitzat el repunt de consum de drogues que s'està produïnt a la ciutat de Barcelona. Ho hem fet amb el periodista de El País, Alfonso Congostrina, la coordinadora d'Energy Control, Núria Calzada i el president de Projecte Home, Oriol Escolies. Amb el Formador de crèixement personal i col.laborador d’HRD, Enrique Romero hem après com cal afrontar les situacions diàries per convèncer i vèncer a tot aquell i allò que ens proposen. Per acabar la setmana l'Olga Ortiz, el Victor Maciel, el José Cáceres i la Silvia Serna ens han endinsat en les noticies més bojes de la setmana. Amb el Josep Maria Ferraz hem marxat a fer activitats relaxants com el massatge de xocolata o un concert sota l'aigua.