Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Joan Reñé

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 11/10/2018

  El govern central torna a demanar el suport dels independentistes als pressupostos generals de l'estat...un suport que de moment, el bloc sobiranista no pensa donar si no hi ha gestos polítics. També hem explicat que Joan Reñé fa un pas al costat i deixa la Diputació de Lleida

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts 02/10/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques amb l'operatiu policial a la Diputació de Lleida i la detenció del president Joan Reñe i el seguiment de la primera sessió del judici de Cas Nadia. Parlem de domòtica amb Edgar Suñol i cuina amb Gabriel Jové.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 29/06/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé i actualitat de la tele i les sèries amb Miki de Santiago.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 27/04/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el president de la Diputació de Lleida Joan Reñé. Parlem de l'òpera infantil "La Gàbia Daurada" amb Alfons Pérez i David Esterri i les novetats de la tele amb Miki de Santiago.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 23/02/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Parlem amb Lorena Gómez sobre el seu pas pel programa "Tu cara me suena" i l'actualitat de la tele amb Miki de Santiago.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 26/01/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Actualitat de la tele amb Miki de Santiago i notícies del dia.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 27/10/16

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Parlem de la gala benèfica que organitza l'hotel Senator Condes i la Fundació La Bruixa d'Or, en benefici d'AFANOC Lleida amb Pepín Cuéllar, Rosa Cano i Maite Montañés. Actualitat del dia.

 • Audio Lleida

  Dijous

  La Ciutat Lleida 22/09/16

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Reñé, que aspirar a presidir el PDC a Lleida. Parlem de la nova col·lecció de la cooperativa John Fil de l'Espluga Calba i de la importància dels tractaments de nutrició de la pell.

 • Audio Lleida

  Dijous

  La Ciutat Lleida 26/05/16

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem d'actualitat lleidatana amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. L'estudiant de Medicina de la UdL Nelson Montes ens explica en primera persona la seva experiència com a voluntari a Idomeni i parlem del proper torneig de pàdel a Padel Indoor Lleida amb Xavi Gadea.