Temas

fotografia

CON CAROLINA MARTÍN

Más de uno Ceuta 28/11/23

Programa completo de Más de uno Ceuta del martes 28 de noviembre de 2023, con Carolina Martín

FOTOGRAFÍA CONTEMPORÁNEA

En marcha el "Pilar Citoler"

La Fundación Cajasol y la Universidad de Córdoba ponen en marcha la XII Edición del Premio Bienal Internacional de Fotografía Contemporánea Pilar Citoler 

De ruta con SuperKarmen

De ruta por la Costa de Dexo y SuperFoto de Seixo Branco

En la ruta de noviembre, Carmen Martínez Torrón nos lleva hasta el Concello de Oleiros para caminar por la Costa de Dexo admirando el paisaje natural, sus faros y el Seixo Branco. Como siempre, con nuestra SuperKarmen buscamos el mejor lugar para sacar una superfoto después de disfrutar del camino juntos.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/11/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antoni Gelonch, president de la Fundació privada Horitzons 2050, que promou el seminari “Mobilitzem-nos, Món Rural”, aquest divendres i dissabte a Lleida i a Torrebesses. Parlem de la fotografia nocturna amb el fotògraf Toni Prim i en l'espai de cuina i gastronomia, el xef Gabriel Jové ens parla de les propietats i usos de la sal.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Fotografia nocturna: les claus per capturar bones imatges combinant la creativitat i la tècnica

Fer fotografies nocturnes i que ens surtin bé té el seu truc. Es poden fer amb càmeres però també amb els telèfons mòbils i que el resultat que n'obtinguem sigui satisfactori depèn en un tant per cent elevat de la creativitat però també de la tècnica. En parlem a La Ciutat Lleida amb el fotògraf Toni Prim, que ens fa algunes recomanacions per poder fer fotografies nocturnes amb bons resultats.