Temas

FOMENT

Coronavirus

El Govern pedirá a Fomento un aumento de las frecuencias entre las islas

"Mejorar de forma segura el aumento de transporte entre las islas" es el objetivo, ha dicho Pons, quien ha detallado que la voluntad del Govern es poder trabajar a lo largo de toda esta semana en esta cuestión para poder incrementar las frecuencias entre las islas, aunque sea el Gobierno central el que fije los criterios de esa movilidad, ha explicado en una rueda de prensa telemática.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 02/08/2018

Després de la comissió bilateral d’ahir, el diàleg entre la Generalitat i l’Estat continuarà en els propers mesos a través de reunions sectorials. La Policia Nacional ha detingut una persona per la protesta dels CDRs contra el jutge Pablo Llarena quan sortia de sopar en un restaurant a Mont-ras, Girona. I l’endemà de la desconvocatòria de la vaga de taxis, ara el sector demana disculpes per les formes i els danys col•laterals de la vaga.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 01/08/2018

Expliquem amb quines propostes arriben l’Estat i la Generalitat a la primera reunió de la Comissió Bilateral que se celebra avui després de 7 anys. A Lleida, la notícia l’ha donat Àngel Ros, que deixarà l’alcaldia després de 14 anys per a ser ambaixador a Andorra. I podríem estar davant l’últim dia de la vaga dels taxistes, que celebraran una assemblea per a decidir què fan un cop acabi la Conferència Nacional del Transport.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 31/07/2018

Els taxistes seguiran paralitzant el centre de Barcelona com a mínim fins demà. El govern català prepara la reunió de la comissió bilateral i diu ara que no exigirà una resposta sobre l'exercici de l'autodeterminació o la situació dels presos. Expliquem també que al Parlament, els partits de l’oposició han acusat la Mesa del Parlament de saltar-se el reglament per vetar la comissió d’investigació sobre espionatge a polítics i periodistes per part del govern català.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/07/2018

La vaga dels taxistes segueix paralitzant Barcelona a l’espera del resultat de la reunió entre el Ministeri Foment i els representants dels taxistes. I el govern català prepara la reunió de la comissió bilateral que s’ha de celebrar aquest dimecres. Els independentistes continuen recordant a Pedro Sánchez que esperen moviments per part seva si vol seguir conservant el seu suport al Congrés.