Temas

FABIANA FINETTO

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

El medi ambient cada vegada més present a la moda

La nostra experta en moda, Fabiana Finneto, ens explica la relació entre el medi ambient i la moda. La moda sostenible guanya cada vegada més pes, precisament quan es dona per acabada la cimera del clima a Glasgow.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Sèries que ens inspiren en temes de moda

A La Ciutat amb Mònica Günther, la nostra personal shopper, Fabiana Finetto, ens recomana sèries i pel·lícules on inspirar-nos en temes de moda.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Aquesta tardor ensenyarem l’esquena

A La Ciutat de Mònica Günther, amb Fabiana Finetto i la coolhunter Úrsula Uría parlem de les tendències que es portaran aquesta tardor hivern.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les tendències en el món dels casaments

La Fabiana Finetto ens porta, com cada dimarts a La Ciutat, tendències i moda. Avui es centra en les tendències pel que fa el món dels casaments.

Fem l'agost 28/08/2019

Rosa Raich: "Ens venen i ens convencen de la necessitat de canviar el nostre cos i d'estar insatisfetes. Ens fan veure que la indústria té solucions per tot."

Al programa de dimecres del "Fem l'Agost" hem parlat de les models curvy després que la marca Zara hagi contractat a una model curvy. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera.

Fem l'agost 28/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimecres hem començat el programa parlant de la polèmica que ha portat la nova model curvy de la marca Zara. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera. Amb l'expert en cinema, Xavi Marín, hem repassat les estrenes de sèries i pel·lícules, i de polèmiques com la de Disney i Sony. Després amb el psicòleg criminal i forense, Bernat Noel i la Portaveu d'Amics de la Gent Gran, Eulàlia Tort, hem parlat de l'augment de delictes per part de gent gran perquè se sent sola i vol entrar a la presó. A continuació amb el metge i psicoterapeuta, José Aznar, hem intentat saber què hem de fer per aconseguir fer bé les coses. A les 22 h, amb l'expert en educació, Xavier Chalé, hem parlat de la tornada a l'escola tant per part dels pares com per part dels fills, juntament amb la Presidenta de la FAPAC, Belén Tascón. Per acabar el programa, amb el Ricard Leal, el Sergi León, la Núria Bernal, el Víctor Maciel i el Jose Ortiz, hem parlat de les faltes d'educació i d'etiqueta que són imperdonables a partir dels 40 anys i de com es fa un bon pa amb tomàquet. Per això hem comptat amb veus expertes com la de l'experta en protocols, Bárbara De Senillosa i el xef, Sergi De Meià.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 13/06/2019

Parlem de què és ser un bon líder i com de diferent pot ser del simple fet de ser el cap d'un projecte o una empresa. Què fa als líders motivar i millorar el rendiment de l'equip, ho aprenem amb el consultor José Rodríguez, de Smoking Brains Fabiana Finetto ens explica què és "Curvy con estilo", la nova marca de roba i disseny amb la que vol oferir vestits i complements per a totes les talles, treballant per aquelles dones que no "encaixen" en els canons habituals de la moda, fent que puguin lluir i es puguin sentir guapes tal com són. També tindrem temps pels blogs més curiosos, avui un que es dedica a recordar la figura de Johan Cruyff i la seva visió del futbol i de la vida. Parlem amb els seus creadors.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Moda per a dones 'curvy' i amb estil

Aquesta tarda ha vingut a berenar a La Brúixola una amiga del programa. La Fabiana Finetto ens ha presentat en exclusiva la seva nova línia de moda per a dones reals, o el què es coneix ara sota el concepte 'curvy'. Són dones que no compleixen els cànons de bellesa de la moda predominant i que defensen que els cossos imperfectes i de talles grans, també poden mostrar estil i bon gust.