Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

FABIANA FINETTO

 • Toni Marín

  Fem l'agost 28/08/2019

  Rosa Raich: "Ens venen i ens convencen de la necessitat de canviar el nostre cos i d'estar insatisfetes. Ens fan veure que la indústria té solucions per tot."

  Al programa de dimecres del "Fem l'Agost" hem parlat de les models curvy després que la marca Zara hagi contractat a una model curvy. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera.

 • Toni Marín

  Fem l'agost 28/08/2019

  Fem l'agost amb Toni Marín

  Al "Fem l'Agost" de dimecres hem començat el programa parlant de la polèmica que ha portat la nova model curvy de la marca Zara. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera. Amb l'expert en cinema, Xavi Marín, hem repassat les estrenes de sèries i pel·lícules, i de polèmiques com la de Disney i Sony. Després amb el psicòleg criminal i forense, Bernat Noel i la Portaveu d'Amics de la Gent Gran, Eulàlia Tort, hem parlat de l'augment de delictes per part de gent gran perquè se sent sola i vol entrar a la presó. A continuació amb el metge i psicoterapeuta, José Aznar, hem intentat saber què hem de fer per aconseguir fer bé les coses. A les 22 h, amb l'expert en educació, Xavier Chalé, hem parlat de la tornada a l'escola tant per part dels pares com per part dels fills, juntament amb la Presidenta de la FAPAC, Belén Tascón. Per acabar el programa, amb el Ricard Leal, el Sergi León, la Núria Bernal, el Víctor Maciel i el Jose Ortiz, hem parlat de les faltes d'educació i d'etiqueta que són imperdonables a partir dels 40 anys i de com es fa un bon pa amb tomàquet. Per això hem comptat amb veus expertes com la de l'experta en protocols, Bárbara De Senillosa i el xef, Sergi De Meià.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 13/06/2019

  Parlem de què és ser un bon líder i com de diferent pot ser del simple fet de ser el cap d'un projecte o una empresa. Què fa als líders motivar i millorar el rendiment de l'equip, ho aprenem amb el consultor José Rodríguez, de Smoking Brains Fabiana Finetto ens explica què és "Curvy con estilo", la nova marca de roba i disseny amb la que vol oferir vestits i complements per a totes les talles, treballant per aquelles dones que no "encaixen" en els canons habituals de la moda, fent que puguin lluir i es puguin sentir guapes tal com són. També tindrem temps pels blogs més curiosos, avui un que es dedica a recordar la figura de Johan Cruyff i la seva visió del futbol i de la vida. Parlem amb els seus creadors.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Moda per a dones 'curvy' i amb estil

  Aquesta tarda ha vingut a berenar a La Brúixola una amiga del programa. La Fabiana Finetto ens ha presentat en exclusiva la seva nova línia de moda per a dones reals, o el què es coneix ara sota el concepte 'curvy'. Són dones que no compleixen els cànons de bellesa de la moda predominant i que defensen que els cossos imperfectes i de talles grans, també poden mostrar estil i bon gust.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/04/2019

  Aquest dimecres hem parlat de l'operació sortida de la Setmana Santa a les carreteres, que viurà els dies més intensos aquest dijous i divendres. Hem berenat amb la Fabiana Finetto, que ens ha presentat la seva nova línia de moda per a dones reals. I hem explicat que la Fundación Atresmedia està preparant la celebració de Sant Jordi als hospitals on hi ha nens i nenes ingressats. En Carles Lamelo ens ha portat les novetats tecnològiques i hem anat de processó per Catalunya de la mà dels companys de les emissores de Tarragona i Lleida.