Temas

FABIANA FINETTO

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/04/2019

Aquest dimecres hem parlat de l'operació sortida de la Setmana Santa a les carreteres, que viurà els dies més intensos aquest dijous i divendres. Hem berenat amb la Fabiana Finetto, que ens ha presentat la seva nova línia de moda per a dones reals. I hem explicat que la Fundación Atresmedia està preparant la celebració de Sant Jordi als hospitals on hi ha nens i nenes ingressats. En Carles Lamelo ens ha portat les novetats tecnològiques i hem anat de processó per Catalunya de la mà dels companys de les emissores de Tarragona i Lleida.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Qui decideix què es porta i què no?

D’on surten les tendències del món de la moda? Qui decideix què es porta i què no? La Mònica Günther i el Josep Puig parlem amb la personal shopper Fabiana Finetto, que ens desvetlla aquestes incògnites amb l’ajuda de la caçadora de tendències Úrsula Uria.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Es busquen models curvy a Barcelona

A l’espai de tendències de La Ciutat avui Mònica Günther i Fabiana Finetto han conversat sobre el fenòmen curvy amb els organitzadors del certàmen Curvy Fashion Model que s’ha dut a terme aquesta setmana a Barcleona per cercar noves belleses amb curves.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 24/07/2018

Parlem amb Norma Còmics, la millor botiga especialitzada del món segons acredita la Comic-Con de San Diego. La nostra personal shopper, Fabiana Finetto ens porta una creadora de moda ecològica de Barcelona i també entrevistem la cantant Pasión Vega que actua al Festival Arts Costa de Barcelona a Pineda de Mar. Us parlem del llibre "En 100 años todos muertos. Una guía para emprender o morir en el intento" de Joan Boluda i obrim l'Òpera a la ràdio amb Agustí Filomeno.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 17/07/2018

Avui ens visita l’actor Joan Pera per parlar de l’obra “El fantasma de Canterville” que es representa aquests dies al Teatre Condal. Parlem de moda amb la influencer Mònica Sors i amb la nostra personal shopper Fabiana Finetto. Agustí Filomeno ens explica l’argument del ballet Don Quixot que estarà al Liceu el proper mes de setembre.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 02/07/2018

Estem a l’espera de l’arribada demà a Barcelona del vaixell de Proactiva OpenArms amb 60 immigrants a bord, en parlem amb el fundador de l’ONG, Óscar Camps. Amb Fabiana Finetto coneixem a una de les dissenyadores catalanes que més èxit ha tingut al 080: Krizia Robustella. El periodista David Izquierdo ens explica com estiuejaven els barcelonins a principis de segle. Agustí Filomeno ens porta l’argument de La Favorite als nostres dies.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 19/06/2018

Parlem amb la tinent d’alcalde d’Urbanisme de Barcelona, Janet Sanz de la mesura que obligarà a destinar el 30% dels pisos nous a la capital catalana a habitatge social. La personal shopper Fabiana Finetto ens dona consells per anar de shopping sense comprar peces innecessàries. Coneixem la història de l’anomenat Titànic del Mediterrani de la mà de l’escriptora Lola Gutiérrez. I ens fem ressò de les novetats de la propera temporada al Gran Teatre del Liceu amb Agustí Filomeno.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 12/06/2018

Els treballadors del metro es queixen que pateixen periòdicament agressions per part de grups de grafiters que, fins i tot, els ataquen amb pistoles Taser, en parlem amb un portaveu del sindicat de treballadors del metro. La personal shopper del programa, Fabiana Finetto, ens dona trucs per tenir l’armari perfecte amb molt poques peces de roba. Coneixem què són i como funcionen les escoles tàndem. Repassem els resultats de l’estudi sobre la Formació Professional a Espanya impulsat per la Fundació Atresmedia i la Fundació Mapfre.