Temas

FABIANA FINETTO

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 05/06/2018

Avui és el Dia Mundial del Medi Ambient, amb aquest motiu parlem d’una iniciativa que ha inaugurat avui Aigües de Barcelona: el jardí de les papallones. Ens visita també el professor de mates de Youtube, David Calle. Parlem de com fer una maleta de forma eficient amb Fabiana Finetto i de Manon Lescaut amb Agustí Filomeno del Gran Teatre del Liceu.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 29/05/2018

Ens visiten Els Catarres per presentar-nos el seu nou disc “Tots els meus principis”. La personal shopper Fabiana Finetto ens parla dels pecats capitals que no hem de cometre si volem tenir una bona imatge. I acabem el programa amb Agustí Filomeno parlant-nos de l’argument de Manon Lescaut, l’òpera que s’estrenarà el proper 7 de juny al Liceu.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 15/05/2018

Repassem amb Miriam Franch les reaccions la investidura de Quim Torra com a candidat a la presidència de la Generalitat. Parlem amb la Fabiana Finetto dels millors i els pitjors looks de la catifa vermella del Festival de Cannes d’enguany. Ens visita la perfumista Irene Gisbert, impulsora del II Maridatge dels sentits que es celebra a Teià, i amb ella parlem de curiositats sobre el món dels perfums. I acabem parlant dels Ballets de Montecarlo amb Agustí Filomeno.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GUNTHER

Com escollir el banyador perfecte?

Bikini? Trikini? Banyador de cos sencer? La personal shopper Fabiana Finetto conversa amb la Mònica Günther sobre quins aspectes hem de tenir en compte a l’hora de triar el look per anar a la platja.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 08/05/2018

Quan som nens tenim un 98% de creativitat i a l’edat adulta només un 2%, en parlem amb la periodista Bibiana Ballbé, autora del llibre “Las 21 claves de la creatividad”. La personal shopper Fabiana Finetto ens dona consells per triar el banyador aquesta temporada. Agustí Filomeno ens parla de com funcinen els abonaments del Liceu.