Temas

DO Rías Baixas

Más de Uno Pontevedra

Espumosos Rías Baixas para acompañar comidas y cenas de Navidad

Desde hace años, las bodegas de la Denominación de Origen Rías Baixas apuestan por la elaboración de vinos espumosos de alta calidad que cada vez cuentan con mayor aceptación en el mercado. Hablamos con tres bodegas para conocer las características de estos vinos y descubrimos que son perfectos no solo para el brindis final, sino también para acompañar de principio a fin las comidas y cenas de esta Navidad.

CON SUSANA PEDREIRA

Más de Uno Pontevedra 28/10/2021

Abrimos o programa coa boa nova do día: a UCI de Montecelo está libre de COVID. Comentamos a actualidade co portavoz do PP de Pontevedra, Rafa Domínguez. Na segunda parte do programa falamos de turismo, de espazo público e de viticultura. Ademais, hoxe tomamos a última antes de marchar con Rodrigo Cota.

Vilticultura

En marcha, la vendimia en la DO Rías Baixas

El director técnico de la Denominación de Orixe Rías Baixas, Agustín Lago, confirma que han comenzado las labores de recogidas de las diferentes subzonas. La previsión es que finalice a principios de octubre.

Más de Uno Pontevedra

As adegas da DO Rías Baixas apostan por reutilizar os restos de poda

En Onda Cero concedemos protagonismo ao sector da viticultura da man do Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas, un sector clave para a economía da provincia de Pontevedra. Hoxe falamos da importancia da poda e da poda en verde. Ademais, cos técnicos de Lagar de Fornelos e Señorío de Rubiós, coñecemos os traballos que realizan para reutilizar os restos de forma sostible.