Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

diputació lleida

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 11/10/2018

  El govern central torna a demanar el suport dels independentistes als pressupostos generals de l'estat...un suport que de moment, el bloc sobiranista no pensa donar si no hi ha gestos polítics. També hem explicat que Joan Reñé fa un pas al costat i deixa la Diputació de Lleida

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 29/06/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé i actualitat de la tele i les sèries amb Miki de Santiago.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 26/01/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Actualitat de la tele amb Miki de Santiago i notícies del dia.

 • Audio Lleida

  Dijous

  La Ciutat Lleida 28/01/16

  La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de les comarques de Lleida amb el president de la Diputació, Joan Reñé. Analitzem l'actualitat de la televisió amb Miki de Santiago i titulars del dia