Temas

Comín

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 06/03/2020

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres la Coco Comin. A més, en David Cervelló ha clavat les faves de divendres, que no són tendres. I hem acabat el programa cridant allò de... 'Que no arribi dilluns!'. Amb tot, en Jaume Mas i Roma ens ha portat de viatge per l'espai gràcies a una dona russa. Hem parlat del Dia de la Dona i de càncer.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Coco Comin: 'La Rosario, la Lolita i jo estem preparant el musical sobre Lola Flores'

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres una eminència del món de la dansa. És la catalana Coco Comin, que des que tenia 17 anys que es dedica al món de l'espectacle. Va començar aprenent i formant-se al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Però ja després es va encaminar, sobretot, cap al teatre musical, que és l'especialitat que, quan en parla, fa que li brilli la mirada. Ha coreografiat musicals històrics com Grease. Però ara té el repte més important al davant: trobar la doble de Lola Flores perquè n'està elaborant el musical juntament amb les filles de 'La Faraona'.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 02/07/19

El parlament europeu s'ha constituït finalment sense la presència d'Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín. Des del bloc constitucionalista consideren que s'ha imposat l'estat de dret. I també hem explicat que el TC ha rebutjat els recursos del parlament i Podem i avala l'aplicació del 155 a Catalunya.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 01/07/19

A un dia per la constiució del Parlament Europeu, pendents de si Oriol Junqueras, Carles puigdemont i Toni Comín podran exercir com a europarlamentaris. Una vintena de dotacions dels Bombers i tres mitjans aeris han revisat al llarg del matí el perímetre de l'incendi de la Ribera d'Ebre per controlar que no hi hagi revifades. La Generalitat declara episodi de contaminació per les partícules d'ozó que hi ha a l'aire.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 17/06/19

La Fiscalia s'oposa a que els polítics presos surtin de la presó fins que es dica sentència. Mentre, al Congrés, ni Oriol Junqueras, ni Carles Puigdemont, ni Toni Comín han assistit per acatar la constitució i recollir l'acte d'eurodiputats. I també hem explicat que C's ha trencat amb Manuel Valls a l'ajuntament de Barcelona.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 29/04/19

La Junta electoral central exclou Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí de la participació a les eleccions europees. Tot plegat el dia en què els partits catalans analitzen els resultats de les eleccions generals.

Con Raquel Martos y Juan Gómez-Jurado

Personas Físicas: El protagonismo de Comín

Raquel Martos y Juan Gómez-Jurado nos traen la actualidad política en clave de humor. Comienzan con la aprobación de los Presupuestos Generales del Estado y las condiciones que ponen para ello el PNV y Ciudadanos. El protagonismo lo tienen las últimas novedades del Parlament de Cataluña con la delegación del voto de Comín. Además repasamos la situación en Podemos en "modo enredo", y las nuevas informaciones en el juicio de los ERE. Para terminar nuestras personas presentan a los nuevos "invitados" de la Comisión de Investigación de Congreso: López Madrid y Villarmir.

LA BRÚJULA

Gonzalo Boyé: "La estrategia de defensa no pasa por volver a España en estos momentos"

Hablamos con Gonzalo Boyé, abogado de Comín, quien ha estado presente en la reunión de con Puigdemont en Bruselas, y pese a que no ha desvelado el contenido de ella, si ha afirmado que los ahí reunidos, “son conscientes de que hay un problema legal y hay que resolverlo pronto”, pero de momento no lo resolverán volviendo a España. En cuanto a la reunión, explica que ha sido como cualquier otra, pero que esta ha trascendido a los medios. “En la reunión no había nada distinto a lo que venimos haciendo pero no sé por qué se ha publicado”.