Temas

Colau

LES FAVES DEL DIVENDRES

Díaz Ayuso vol el Mobile a ritme de 'chotis', però Colau sap que Barcelona té molt poder

En David Cervelló ha vingut a clavar les faves de cada divendres. I aquesta setmana en té una per a Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid, que assegura que lluitarà per quedar-se el Mobile World Congress, que està en mans de Barcelona. També té faves per a la Guàrdia Civil i pel Vaticà. I la més gran és per a Jordi Pujol.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/07/19

Quim Torra i Ada Colau s'han reunit aquest migdia al Palau de la Generalitat en la que ha estat la primera trobada des de la constitució del nou govern municipal. Els manters tornen al carrer a la nit un cop desapareixen els agents policials...amb tot, des de la Plataforma d’afectats pel Top Manta celebren la mesura. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia donen de temps fins divendres per que la companyia s'avingui a negociar.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 10/07/19

Ada Colau i Jaume Collboni pacten el nou govern municipal amb 6 grans àrees. A menys de 24 hore spel ple de constitució de la Diputació de Barcelona, ERC continua pressionant JXC per que trenqui l'acord amb el PSC. I també hem explicat que ja ha passat a disposició judicial el jove de 18 anys acusat d'abusar sexualment d'un nadó de 13 mesos.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/06/19

El TS no posarà impediments al trasllat dels presos independentistes a presons catalanes. Mentre, a l'ajuntament de Barcelona continuen els encaixos per veure com governarà Ada Colau sense majoria. I també hem explicat que Cáritas ha atès un 9% més de llars al 2018 respecte l'any anterior.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/06/19

A 24 hores per a la constitució dels ajuntaments, a Barcelona encara no hi ha rés fet. El Tribunal Suprem rebutja donar permís a Oriol Junqueras per que dilluns vagi a acatar al constitució per aconseguir l'acta d'eurodiputat. I també hem explicat que el Palau Robert de Barcelona acollirà aquest estiu el Clotilde Fest, un cicle de concerts d’artistes joves tant coneguts com emergents.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 13/06/19

Ada Colau pregunta a les bases del partit si prefereixen un pacte amb ERC i Maragall com alcalde o bé amb els PSC amb ella mateixa com alcaldessa. A tot això, Joaquim Forn ja ha arribat a Brians 2 per poder assistir dissabte al ple de constitució de l'ajuntament. I també hem explicat que l’ocupació hotelera a Barcelona es recupera del descens del 2017 i tanca el maig amb un 80% d’ocupació.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 07/06/19

Ada Colau es postula per ser l'alcaldessa de Barcelona mentre Ernest Maragall li demani que no caigui en mans del PSC i Manuel Valls. Barcelona acollirà un dels 3 nous supercomputadors de la Unió Europea, el Mare Nostrum 5. I encara a Barcelona hem explicat que la Sagrada Família ha aconseguit el permís d'obres després de 133 anys.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 05/06/2019

Ernest Maragall trenca les negociacions amb els comuns a l'ajuntament de Barcelona fins que Ada Colau decideixi si vol governar amb ells o amb els vots del PSC i Manuel Valls. Mentre, Quim Torra demanarà una reunió d'urgència amb Pedro Sánchez. També hem explicat que els experts alerten, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, 354 persones van morir al 2017 a Barcelona per causes relacionades amb un accés de partícules contaminants.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/05/19

Arrenquen les negociacions a Barcelona... els partits tenen fins el 15 de juny per arribar a acords. A les 4 de la tarda es posa en marxa la 35ena Reunió del Cercle d’Economia què, com cada any, se celebra a Sitges. I també hem explicat que el jutge investiga dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona per la mort a trets de la gossa Sota, el desembre passat i els cita a declarar l’1 de juliol.