Temas

CARRETERES

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

NOTÍCIES MIGDIA 19/09/2019

Avui al Notícies Migdia hem parlat de la reducció del nombre de persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes malgrat l’augment dels accidents mortals. El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha posat l’accent en els més 13.000 conductors reincidents per excés de velocitat aquest estiu.

L'ACTUALITAT DEL DIA

Cordar-se el cinturó a l'hora de conduir, pot acabar salvant la vida

Les carreteres catalanes han registrat un 14% menys d'accidents mortals en el que portem d'any. Dins de la negativitat, el Servei Català de Trànsit, considera que aquesta és una bona dada. El seu director, Juli Gendrau, ha estat avui al programa per detallar les darreres dades del Govern.

L'ACTUALITAT, A FONS

Posa't el cinturó!

Avui hem parlat amb el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, sobre el darrer balanç de sinistralitat a les carreteres que ha fet el Govern aquest dimecres. Entre les moltes dades de l'informe, destaquem aquesta: L'ús del cinturó ha disminuït en un 10% entre els ocupants morts a les carreteres catalanes aquest any i un 33% entre els ferits greus.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB ARNAU VILA

MÁS DE UNO VILANOVA 09/01/2019

L’ajuntament de Vilanova i la Geltrú rebutja l’augment en el preu dels peatges de la carretera C-32 i s’uneix al Pacte del Penedès Marítim.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB ARNAU VILA

MÁS DE UNO VILANOVA 08/01/2019

Els municipis de la zona sud de la carretera C-32 uneixen forces per crear el Pacte del Penedès Marítim, amb l’objectiu de demanar bonificacions al peatge de Vallcarca; la gratuïtat al peatge de Cubelles i una reducció en el preu del transport públic.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/12/18

El consell de ministres ha aprovat el canvi de nom de l’aeroport del Prat pel de Josep Tarradellas i també el rebuig a la condemna a mort de Lluís Companys. Tot això enmig de talls de carreteres per part dels CDRs i l’enfrontament entre radicals i els mossos d’esquadra