Temas

cambra de comerç

L’ACTUALITAT A FONS

Ramon Alberich (C. de Comerç Sabadell): “Les empreses hauran de fer esforços per actualitzar-se i adaptar-se”

Davant la crisi provocada per la pandèmia, l’economia espanyola ha trontollat en molts aspectes. En aquest context, s’han celebrat a la cambra de comerç de Sabadell la jornada ‘La necessària transformació de l’economia espanyola: la digitalització i sostenibilitat com a palanques’. En parlem amb en Ramón Alberich, president de la Cambra de Comerç de Sabadell.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el la psicoterapeuta Lola Sorribes, que presenta 'El poder de la connexión vital'. En actualitat parlem amb el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, en Ramon Alberich, sobre el futur laboral de les pimes catalanes i la digitalització. També parlem sobre l'abandonament escolar amb l'Ignacio Vázquez, president de l'associació d'Escoles Segunda Oportunidad. I amb en Lluís Soler fem un repàs a l'actualitat musical.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

La Formació Professional es confirma com el millor antídot contra l'atur juvenil

Les persones graduades en cicles de formació professional a Catalunya tenen un percentatge d'atur quatre vegades inferior a la mitjana de desocupació dels joves d'entre 16 i 24 anys. Són les dades que posa de relleu el Consell de Cambres de Catalunya i que avui ens ha explicat el seu president Joan Canadell, que reclama un suport explícit a aquesta formació que tants bons resultats dona.

Dijous 09/05/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels resultats a les eleccions de la Cambra de Comerç de Lleida. Projecte emprenedor d'Anna Asnà, al capdavant de Xanna Complements. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 19:00h 24/08/2018

En l'edició de tarda del "Fem l'agost" hem parlat de la baixada de set posicions de la ciutat de Barcelona pel que fa a imatge internacional. Ho hem fet amb el membre del patronat de turisme de Barcelona i candidat a la presidència de la Cambra de Comerç, Ramón Masià, amb el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené i amb el president de l'associació d'experts en empreses turístiques, Domenec Biosca. També hem obert d'aquelles modes que ja no es porten amb l'Olga Ortiz, el José Cáceres, la Mireia Manjón i el José Ortiz. Per acabar el programa ens hem desestressat amb el Josep Maria Ferraz amb la pràctica del fly board i el bany de vi.