Temas

Berga

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 25/11/2019

Avui ha vingut a berenar al programa 'Juana la Cubana', un personatge al qual dona vida l'actor Bernard Hazell i que és l'eix d'un sopar-espectacle que es fa a Barcelona. A més, l'Adriana Díaz ha vingut a parlar-nos de teatre i contes de fades. La Georgina Boixereu ens ha transportat fins les festes del Corpus de Berga i ens ha mostrat la cara més valenta de l'Esclerosi Múltiple. Amb la Laura Pons i en Gerard Sanz hem repassat l'actualitat de dia, que hem completat entrevistant-ne els seus protagonistes.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

La Patum de Berga és Patrimoni del seny i de la rauxa

Avui hem muntat una petita representació de La Patum de Berga a l'estudi de la ràdio. Ja sabem que no és Corpus, però amb la Georgina Boixereu i Vozmediano hem viatjat a 2005, any en el qual la festa va ser proclamada Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Hem hagut de remuntar-nos segles enrere per trobar l'orígen d'aquesta celebració que arriba cada any per Corpus a la capital del Berguedà.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 27/10/18

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo entrevistem el nou director general de Turisme de Barcelona, Joan Torrella, perquè ens parli del futur pla de màrketing de la destinació Barcelona. Avui també viatjarem a Rússia de la mà d'una òpera que s'estrenarà al novembre al Liceu, entrevistem el regidor de turisme de Lleida, Rafael Peris; i descobrim com estan preparant el Halloween al Parc Warner de Madrid.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 20/10/18

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo visitarem el primer parc temàtic de terror del sud d'Europa, que acaba d'obrir les seves portes a Berga. Farem turisme micològic a Sòria, parlarem de les tendències del turisme de luxe i els descobrirem la programació del Festival Terrer.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 21/06/2018

Un jutjat de Manresa ha condemnat per desobediència a l'alcaldessa de Berga. Gairebé 1700 empreses han marxat de Catalunya en el primer trimestre de l’any. La taxa de risc de pobresa a casa nostra el 2017 es va situar en un 20%. Més de 138.000 gossos i gats van ser abandonats a Espanya el 2017. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/06/2018

Quim Torra encara no ha decidit si assistirà demà a la inauguració dels Jocs del mediterrani...des de la oposició critiquen que demani diàleg al rei Felip VI i després no vulgui coincidir amb ell en un acte. L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós ha estat condemnada a sis mesos de despenjar l'estelada de l'ajuntament durant el procés electoral del 2015. I també hem explicat avui que gairebé 1.700 empreses van traslladar la seva seu social fora de Catalunya durant el primer trimestre de l'any.

tras besarse en público cerca de una discoteca en Berga

Agreden a dos chicos homosexuales en Barcelona por besarse en público

Una pareja de chicos Berga (Barcelona) ha asegurado haber recibido una paliza por el hecho de ser homosexuales tras besarse en público cerca de una discoteca de la localidad barcelonesa durante la noche del sábado a este domingo