Temas

Badalona

Moció de censura contra Xavier Garcia-Albiol

El PSC defensa parlar amb la CUP “per la dignitat” de Badalona

El líder del PSC a Badalona, Rubén Guijarro, ha assegurat que, si tira endavant la moció de censura a l’alcalde Xavier Garcia-Albiol, serà “un pacte per la dignitat de la ciutat, pensant i prioritzant única i exclusivament la ciutat i la seva imatge”.

campaña por la seguridad vial

Badalona será la sede de la próxima carrera 'Ponle freno'

La campaña por la seguridad vial ‘Ponle Freno’ organizada por Atresmedia y la fundación AXA, ha presentado una nueva edición de su carrera solidaria, que en esta ocasión será en formato virtual. La carrera se celebrará el 19 y 20 de junio, de forma sincronizada en toda España. La iniciativa se ha presentado en Badalona, donde se habían celebrado las últimas ediciones presenciales.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Sant Roc Som Badalona: “És inacceptable que l’administració conegui una situació com la de la nau de Badalona i no actuï”

L’incendi a una nau de tres plantes de Badalona declarat ahir a la nit ha deixat fins el moment 3 morts com a mínim. Els bombers han trobat els cossos de tres víctimes, però encara es desconeix quanta gent hi havia a l’interior de l’edifici en el moment de l’incendi. En parlem amb Carles Sagués, president de la plataforma Sant Roc Som Badalona, que ajuden a la gent sense sostre de la ciutat de Badalona. Segons Sagués, que no s’actués abans és inacceptable.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb Eva García Sáenz de Urturi, guanyadora del Premi Planeta amb el llibre ‘Aquitania’. En actualitat parlem de l’incendi a una nau de Badalona amb l’associació Sant Roc Som, l’associació que ajuda a les persones sense sostre de la ciutat de Badalona. Amb en David Cervelló analitzem l’actualitat més punyent. I acabem amb la tertúlia política.