VILA-REAL

La Policia Local controlarà les zones de càrrega i descàrrega

Els agents denunciaràn l´incompliment amb 60 euros i la retirada del vehicle al Dipòsit Municipal.

ondacero.es

CASTELLON | 12.11.2018 10:34

Desde hui dilluns i fins el pròxim diumente els agents de la Policia Local controlaran les zones de càrrega i descàrrega per facilitar la tasca als transportistes.
Desde hui dilluns i fins el pròxim diumente els agents de la Policia Local controlaran les zones de càrrega i descàrrega per facilitar la tasca als transportistes. | ONDACERO.ES

Fins el pròxim 18 de noviembre La Policia Local de Vila-real controlarà les zones de càrrega i descàrrega per permetre i facilitar la tasca dels transportistes que necessiten efectuar operacions de càrrega i descàrrega en diferents punts de la ciutat.

La campanya pretén conscienciar els conductors perquè respecten aquest tipus de reserves, ja que la seua indeguda ocupació representa un greu inconvenient per als professionals del transport en espais comercials. En aquest sentit l'actuació policial consistirà en la denúncia –amb un cost de 60 euros- i la retirada del vehicle al Dipòsit Municipal.

La campanya es complementarà amb la comprovació, per part dels policies, del compliment de les normes per part dels propis transportistes, incidint que les operacions d'estacionament i de càrrega i descàrrega es realitzen correctament i sense cap tipus de perill.