PLE ORDINARI DE FEBRER

El ple de Vila-real aprova més ajudes per al pla de reindustrializtació

La corporació municipal dona llum verda a una declaración institucional amb motiu de la celebracio del Día Internacional de la Dona.

ondacero.es

Madrid | 25.02.2020 16:21

Imatge de la corporació municipal durant la celebració del ple del mes de febrer.
Imatge de la corporació municipal durant la celebració del ple del mes de febrer. | ONDACERO.ES

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat per unanimitat la sol•licitud d'un nou paquet d'ajudes a l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per import de 3,2 milions d'euros per a continuar avançant en el pla de reindustrialització sostenible que executa el consistori i que ja ha permés la modernització de cinc zones industrials de la ciutat.

Per unanimitat ha tirat avant una modificació de les normes urbanístiques del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) per a permetre l'ús agrícola d'una nau de la zona aquest de la ciutat, a l'entorn de l'estació del ferrocarril, en la qual la Fundació Manantial implantarà un projecte de cooperativa per al cultiu de xampinyons. Tots els grups polítics del ple han donat el seu suport a més a l'inici dels tràmits ambientals per a la modificació dels articles de les normes urbanístiques del PGOU per actualitzar la normativa acústica municipal, que data de 1993, a la legislació autonómica, que garanteix l´activitat empresarial repectant els drets dels veïns i veïnes.

Com a declaracions institucionals han tirat avant la declaració amb motiu de la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, així com la sol•licitud al Ministeri de Transport de la inversió necessària per a impulsar el Pla de Millora dels Rodalies de la Comunitat Valenciana 2017-2025 i solucionar els problemes de cancel•lacions i retard del servei.