VILA-REAL

L´Ajuntament modernitza les cinc àrees industrials de Vila-real

El pla de millora està en marxa amb una subvenció de l´Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

ondacero.es

CASTELLON | 23.10.2019 09:33

El regidor d´Urbanisme, Emilio Obiol ha presentat el pla de modernització i millora de les àrees industrials.
El regidor d´Urbanisme, Emilio Obiol ha presentat el pla de modernització i millora de les àrees industrials. | ONDACERO.ES

Els projectes per a la millora i modernització dels polígons industrials de Vila-real inclosos en el pla de reindustrialització de la ciutat avancen seguint el calendari previst i, si no es produeixen contratemps, les obres en les cinc àrees industrials que subvenciona l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) estaran completades abans que acabe l'any. Així ho ha explicat el regidor responsable de l'àrea de Territori, Emilio M. Obiol, qui ha donat compte de l'estat d'execució de cadascun dels cinc projectes que han rebut finançament per part del govern autonòmic, i que sumen una inversió total de prop de 2,5 milions d'euros.

Aquestes actuacions formen part del pla de reindustrialització de Vila-real per millorar el potencial industrial de la ciutat, a través de les línies de subvenció de l’Ivace, tant en la convocatòria de 2018 com en la de 2019, obtenint subvenció per a un total de cinc projectes.

En aquests moments, les màquines treballen des de fa mesos en les zones de Molí Nou, Les Voltes i Carretera d'Onda i el procés de modernització i millora contempla la creació d´una xarxa de carrils bici que en un futur puguen conectar tots els polígons de la ciutat, la construcción d´una rotonda en la carretera d´Onda, a l´altura del Sedenyet del Madrigal i la Sénia de la Pau i a més solventar deficiències en infraestructures bàsiques com la canalització de pluvials, xarxa de sanejament, asfaltat o enllumenat públic.

En les pròximes setmanes arrancaran les obres en els polígons de Reg Nou i Travessa, inclosos en les subvencions de l’Ivace de 2019. En el polígon Travessa, una de les principals accions serà la millora de la connexió d'aquesta zona industrial amb l'accés des de la N-340. La previsió és que aquests dos projectes també estiguen finalitzats abans que acabe l'any.