Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

NETETGA CENTRES DE CULTE

Els centres de culte de Vila-real es preparen per a la reobertura

Totes les esglèsies i centres de culte reobriran per rebre només un terç de l´aforament

ondacero.es
  CASTELLON | 21/05/2020
Procés de desinfecció a l´exterior de l'església Arxiprestal.

Procés de desinfecció a l´exterior de l'església Arxiprestal. / ONDACERO.ES

L´Ajuntament de Vila-real ajuda als centres de culte per a reobrir les seves portes i proporciona material de protecció ara que en la fase 1 de la desescalada està permesa l'afluència dels seus fidels, amb un terç de l'aforament i complint amb les mesures de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries.

Totes les parròquies de l'Església Catòlica, la Comunitat Islàmica de Vila-real, l'Església Evangèlica Filadelfia, la Parròquia Ortodoxa Romanesa de Vila-real, Testigos de Jehová i l'Església Evangèlica Centro Cristiano Vila-real han rebut o rebran en aquests dies de mans de l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Relacions Institucionals, Noelia Samblás, un kit de protecció sanitària format per 200 màscares i una botella de gel hidroalcohólico.

La regidoria d´Agricultura ha estat l´encarregada de gestionar els treballs de desinfecció en l'exterior de totes les esglésies i edificis destinats al culte a mesura que estan reprenent la seua activitat.