VILA-REAL

El consell treballa per licitar el projecte de la ronda Sudoest

El president de la Generalitat Ximo Puig ha rebut en audiencia al comité organitzador de la fira Destaca 2018.

ondacero.es

CASTELLON | 13.11.2018 09:23

El president de la Generalitat Ximo Puig junt amb Alicia Llop en un moment de la entrevista en Vila-real en la Onda.
El president de la Generalitat Ximo Puig junt amb Alicia Llop en un moment de la entrevista en Vila-real en la Onda. | ONDACERO.ES

El president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig ha asegurat en Onda Cero Vila-real que el consell esta en disposició de licitar el projecte de la ronda sudoest. En aquest sentit “per a la Generalitat es una obra prioritaria d´executar que també ho és per a la provincia de Castelló, i per això estem també en contacte amb el ministeri per definir les connexions” explica Ximo Puig.

Puig també s´ha referit en el programa Vila-real en la Onda, als pressupostos autonòmics i els ha definit com uns conters “molt socials”. En Vila-real l´aportació del govern autòmic en l´àrea de Serveis Socials superarà per primer vegada el milió d´euros, “hem augmentat la partida de Serveis Socials per tant també es vorà augmentada l´aportació en aquesta materia” afig Ximo Puig.

El president del Consell ha rebut en audiencia en la casa dels Caragols de Castelló, al comité organitzador de la fira Destaca 2018, la primera fira de transferència tecnològica i científica de la Comunitat. Una cita que ja ha obert l´espai Divulgació, i el dimecres a les 11.00 hores, el president inaugurarà en el centre de Congressos, Fires i trobades la fira que comta amb una zona expositiva, amb 3.000 metres quadrats destinats a empreses, institucions, centres de recerca i start-ups, a més d'una zona de networking i el recinte destinat al programa científic.