CENTRE DE DIA ALZHEIMER

El Centre de Dia d'Alzheimer de Vila-real amplia els seus serveis a partir d'aquest cap de setmana

El centre `Molí la Vila´ obrirà els dissabtes i diumenges de 9 a 17 hores.

ondacero.es

CASTELLON | 02.12.2020 12:39 (Publicado 02.12.2020 10:19)

El Centre de Dia d'Alzheimer de Vila-real amplia els seus serveis a partir d'aquest cap de setmana
El Centre de Dia d'Alzheimer de Vila-real amplia els seus serveis a partir d'aquest cap de setmana | ONDACERO.ES

La nova oferta assistencial que posen en marxa AFA Castelló, aquest cap de setmana, a Vila-real està oberta a qualsevol usuari amb Alzheimer i/o demència que estiga interessat a rebre una assistència específica com l'oferida per l'entitat.

Aquesta ampliació suposa la contractació de cinc professionals per a posar en marxa la iniciativa. L'Associació Provincial de Familiars de Persones amb la Malaltia d'Alzheimer i altres Demències de Castelló (AFA Castelló) fa un pas més en el seu objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen Alzheimer o una altra demència amb la decisió d'obrir les portes del seu centre de dia ‘Molí la Vila’ de Vila-real els dissabtes i diumenges de 9 hores a 17 hores.

La nova oferta de centre de dia dels dissabtes i diumenges a Vila-real, que s'inaugura aquest cap de setmana i es desenvoluparà a partir d'ara de manera continuada, contempla tant el desenvolupament d'activitats d'estimulació cognitiva, servei de transport així com de menjador amb l'objectiu de facilitar al màxim el benestar tant dels usuaris amb Alzheimer o altres demències com dels seus familiars.

Les famílies interessades a acudir a aquest nou servei de centre de dia, de cap de setmana, ha de posar-se en contacte amb l'entitat telefonant al 964.24.20.80 i exposar el seu cas perquè siga valorat pels tècnics de l'entitat.