Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

BARCELONA | 23 DE DESEMBRE

Pau Donés torna per al concert solidari 'Jarabe y Sus Músicos Contra el Càncer'

Jarabe de Palo torna a demostrar el seu compromís contra el càncer i torna amb un concert únic per recaptar fons que es destinaran a la investigació oncològica. Pau Donés reuneix tots els músics que han format part de Jarabe per oferir un espectacle solidari que no et pots perdre! Fes-te ja amb les teves entrades!

I si no pots assistir-hi, recorda que pots col·laborar amb la Fila 0: La Caixa ES33 2100 5000 5102 0021 4086 (VHIO)

Gràcies per sumar-te a la lluita contra el càncer!

Onda Cero Catalunya
 |  Barcelona | 25/11/2019
Jarabe y Sus Músicos Contra el Cáncer

Jarabe y Sus Músicos Contra el Cáncer / Jarabe de Palo

Pau Donés torna per mostrar de nou el seu costat més solidari en la lluita contra el càncer. El dilluns 23 de desembre, en Pau reuneix tots els músics que han format part de Jarabe de Palo per oferir en sessió doble el seu concert ‘Jarabe y Sus Músicos Contra el Cáncer’, a la Sala Luz de Gas de Barcelona.

'Jarabe y Sus Músicos Contra el Cáncer' repassarà els majors èxits de la banda i la recaptació anirà destinada al centre d'investigació sobre el càncer de la Vall Hebron Institut d'Oncologia de Barcelona.

QUAN I ON ÉS EL CONCERT?

El concert tindrà lloc el dilluns 23 de desembre a la Sala Luz de Gas de Barcelona, ​​en sessió doble: a les 19h i a les 12.30h. Compra ja les teves entrades AQUÍ!

I recorda que si no pots assistir-hi, pots col·laborar amb la Fila 0: La Caixa ES33 2100 5000 5102 0021 4086 (VHIO)

LA CAUSA DARRERE DE ‘JARABE Y SUS MÚSICOS CONTRA EL CÁNCER’

Tota la recaptació de ‘Jarabe y Sus Músicos Contra el Cáncer’ es destinarà a projectes de recerca que es duen a terme al Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), centre de recerca oncològica adscrit a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, com teràpies personalitzades, immunoteràpia i el paper del microbioma en càncer, projecte que contempla des de la gènesi de la malaltia fins el seu impacte en els tractaments.

Però la investigació és cara. Es necessita una gran quantitat de diners i, encara que els avenços fins ara han estat molt significatius, encara queda molt per fer: "Gràcies als seus èxits s'han salvat moltes vides, entre d'altres, la meva", comentava Pau Donés.

COM PUC COL·LABORAR AMB AQUESTA CAUSA?

Jarabe de Palo i els seus músics es donen cita en directe sobre l'escenari de la Sala Luz de Gas de Barcelona el 23 de desembre per interpretar els grans èxits de la banda. Però si no pots assistir-hi, s'ha habilitat una Fila 0 on pots fer la teva aportació per donar suport a la investigació contra el càncer: La Caixa ES33 2100 5000 5102 0021 4086 (VHIO)

El 23 de desembre ens veiem a l'escenari! Gràcies per sumar-te a la lluita contra el càncer.

Onda Cero, emissora oficial.

Especial Premi Planeta 2019

LA NIT LITERÀRIA DE L'ANY, A ONDA CERO

Segueix en directe el Premi Planeta a Onda Cero Catalunya

Onda Cero Catalunya realitzarà una programació especial amb motiu del lliurament del LXVIII Premi Planeta de novel·la. Cada 15 d’octubre, Barcelona es converteix en la capital global de la llengua espanyola amb el lliurament del guardó millor dotat econòmicament en castellà. Enguany la cerimònia serà al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Montjuïc. A partir de les 19:00h podreu escoltar La Brúixola amb Robert Calvo, que es realitzarà en directe des de la Cúpula del MNAC.