Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cáncer

 • En Bones Mans amb Carles Aguilar

  EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

  En Bones Mans 1/08/2020

  Podcast complet del programa "En Bones Mans amb Carles Aguilar". Carles Aguilar parla amb la Carme Sabater, Presidenta de la CUS – Salut + Consum + Alimentació sobre les conseqüències que ha comportat aquest període de confinament i estat d’alarma des del vessant dels consumidors i usuaris. El següent convidat es José María Mínguez, Director de Digital Solutions de SERES Iberia amb qui parlem de l’adopció de la signatura digital que aporta agilitat i seguretat al sector salut i permet a diferents organitzacions agilitzar els seus processos interns i millorar les relacions amb els seus clients i proveïdors, millorar l'atenció i l'experiència dels pacients, augmentar de la productivitat i l'eficiència en la cadena de subministrament, reduir costos i millorar la seva sostenibilitat eliminat l'ús de paper. Desprès, el Dr. Rafel Guayta, Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública parla del sol, la calor i els riscos que comporta per la nostra salut no mantenir precaucions a l’hora d’exposar-nos al raigs ultraviolats. Continuem amb la Dra. Ana Vivancos, Cap del Grup de Genòmica del Càncer del VHIO y líder del programa DIAMAV de diagnòstic que permet oferir noves opcions terapèutiques a pacients amb càncer, fins i tot amb metàstasi. Més de 1.200 pacients han estat inclosos al programa durant 2019, i al voltant del 12% ha aconseguit accedir a noves opcions terapèutiques contra el càncer, a les que no haguessin pogut d’altre manera. Acabem el programa amb el Dr. Humberto Loscertales, Director de Medicentre, que ens comenta els factors de risc que poden incidir l’aparició de l’artrosi i com podem combatre les seves conseqüències utilitzant les eines terapèutiques que ens ofereix la medicina regenerativa.

 • Patxi García con el Moncayo de fondo

  Reto Montañas

  García: “hay que seguir luchando por los enfermos de cáncer, sus familias y la investigación”

  El Coronavirus ha relegado otros asuntos de la sociedad. Desde la AECC han creado diferentes retos para conseguir ayuda y seguir trabajando por las personas con cáncer y sus familias. El reto del director de la AECC en Aragón, Patxi García, se titula “montañas contra el cáncer”. Por cada euro que se done a su reto, él subirá un metro de las montañas más destacadas de Aragón. El primer fin de semana ha ascendido, junto a su familia, el Moncayo (2.314 metros) y en la lista de metas están Peña Oroel en Jacetania y el Erata en el Cotefablo. ¿Llegará a los 5.000 euros, los 5.00 metros?

 • En Bones Mans amb Carles Aguilar

  EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

  En Bones Mans 12/07/2020

  Podcast complet del programa "En Bones Mans amb Carles Aguilar". Carles Aguilar parla amb la Carme Sabater, Presidenta de la CUS – Salut + Consum + Alimentació sobre les conseqüències que ha comportat aquest període de confinament i estat d’alarma des del vessant dels consumidors i usuaris. El següent convidat es José María Mínguez, Director de Digital Solutions de SERES Iberia amb qui parlem de l’adopció de la signatura digital que aporta agilitat i seguretat al sector salut i permet a diferents organitzacions agilitzar els seus processos interns i millorar les relacions amb els seus clients i proveïdors, millorar l'atenció i l'experiència dels pacients, augmentar de la productivitat i l'eficiència en la cadena de subministrament, reduir costos i millorar la seva sostenibilitat eliminat l'ús de paper. Desprès el Dr. Rafel Guayta, Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública parla del sol, la calor i els riscos que comporta per la nostra salut no mantenir precaucions a l’hora d’exposar-nos al raigs ultraviolats. Continuem amb la Dra. Ana Vivancos, Cap del Grup de Genòmica del Càncer del VHIO y líder del programa DIAMAV de diagnòstic que permet oferir noves opcions terapèutiques a pacients amb càncer, fins i tot amb metàstasi. Més de 1.200 pacients han estat inclosos al programa durant 2019, i al voltant del 12% ha aconseguit accedir a noves opcions terapèutiques contra el càncer, a les que no haguessin pogut d’altre manera. Acabem el programa amb el Dr. Humberto Loscertales, Director de Medicentre Que ens comenta els factors de risc que poden incidir l’aparició de l’artrosi i com podem combatre les seves conseqüències utilitzant les eines terapèutiques que ens ofereix la medicina regenerativa.