Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – 25 anys de Manga Barcelona i el diccionari culinari definitiu, Oishii.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar descobriràs què tenen en comú els tifons al Japó amb la Dana mediterrània de la ma del Francisco Javier Martin Vide, professor de climatologia per la Universitat de Barcelona. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada celebrar els 25 anys de Saló del Manga de Barcelona, ara anomenat Manga Barcelona, amb moltes novetats i alguna bona sorpresa! A la Càpsula Nipona, la Sachiyo Takabe, des de Bunka Barcelona, ens ensenyarà com fer servir els complements directes a la llengua japonesa. Per acabar et presentem Oishii, un diccionari de gastronomia nipona elaborat pel roger Ortuño, l’embaixador de la cuina japonesa a casa nostra. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!