Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Cultura

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 15/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 15/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, rebem els primers "fibers" junt Javi Mendigacha. Boro Peirò ens convida a conéixer la "Descarga" de Cangas de Narcea, una festa plena de pólvora. També presentem el Costa Blanca Challenge 209 que ofereix un esdeveniment pensat per als moters i moteres i que ens permetrà fer "moto turisme el 28 de setembre.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 12/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 12/07/2019

  Aquí en la Onda en la Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas tractem junt Boro Peiró que Ricardo Caballer ens oferisca detalls del piromusical que demà dispararà a La Marina i el pirotècnic reclama més protecció per al treball de pirotècnic. Amb Juan Pedro Martínez els donem consells per fer senderisme i els proposem una ruta per la comunitat que podrem fer en família. Hui Tania Villalmanzo ens proposa una experiència d'interior: visitar la comarca dels Ports seguint les petjades dels dinosaures. També passem per l'Oceanogràfic i coneixem algunes activitats culturals que podem fer a la comunitat.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA, A ONDA CERO

  Notícies Migdia 12/07/2019

  Quim Torra és el protagonista de l'actualitat d'aquest divendres. El TSJC enviarà el President de la Generalitat a judici per no haver retirat els llaços grocs del balcó del Palau en període electoral. L'altre nom del dia és del Núria Marín, que com a nova presidenta de la Diputació de Barcelona, ha posat en valor l'ànim de diàleg i d'acord en aquesta nova etapa a l'ens supramunicipal. Ho ha dit a La Ciutat, aquí, a Onda Cero. Entre Torra i Marín s'hi cola Carles Puigdemont, que lamenta la confrontació entre independentistes després del pacte entre el PSC i JuntsXCat. Tot això en el dia que el Cardenal Arquebisbe de Barcelona s'ha enfrontat a la justícia.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 11/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 11/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas, les festes ens les conta Boro Peiró, hui tastem les barretes d'Insectfit, una empresa valenciana que comercialitza aquest producte fet en farina de grills. Inmaculada Gómez, des de la cooperativa valenciana Consum ens parla del paper dels consumidors com actors actius en algunes de les decisions que es prenen a les seues tendes. En les propostes que ens explica Tania Villalmanzo, el Valencia Tatoo Convention amb el seu organitzador Pedro Ruiz, un monòleg a Alacant i Feslloc a Castelló.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda 10/07/2019

  Aquí en la Onda 10/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, hui rebem Florentino Fernández, Flo, que estarà amb José Mota i Santiago Segura el 13 de Juliol al Palau de les Arts amb "El Sentido del Humor" i també a Luz Casal que cantarà als Concerts de Vivers el mateix dia. També parlem de melons en l'espai de Consum i amb Vicent Pelegero coneixem Les Nocturnes de l'Hemisfèric. Com cada dia Boro Peiró ens parla de festes i Tania Villalmanzo ens recomana activitats de les quals gaudir a València, Castelló i Alacant.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 09/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 09/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, parlem del Congres Internacional de Matemàtiques industrials i aplicades que reunirà a València a més de 4000 matemàtics del 15 al 19 de Juliol. També hui ens conten detalls de l'informe Educa2020, dels comptadors digitals que ens milloraran el consum elèctric i els avancem els detalls del 4ever fest de València. Amb Tania Villalmanzo tres propostes a les tres províncies i amb Boro Peió l'actualitat festiva.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 05/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 05/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, hui celebrem el segon aniversari de Bombas Gens i el nomenament d'Andrés Cervantes com a president de la Societat europea d'oncologia mèdica. Hem conegut Irene Morales, una jove fotògrafa esportiva de 12 anys i junt Javi Mendigacha hem parlat de l'Iboga Summer Fest. Manuel Toharia, assessor científic de l'Oceanogràfic ens presenta el tauró Faustino i amb Tania Villalmanzo naveguem per les costes de la Comunitat amb les propostes de Mundomar.