Temas

Japó

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Jaume Celma, president del Col·legi Oficial de Psicòlegs a Lleida. Dins del confinament obrim una finestra virtual per viatjar fins al Japó amb Joan Ramon Zaballos i en Miki de Santiago ens parla de l'arribada de Disney+ i el catàleg de sèries.

DIJOUS, PAELLA

La Xina i el Japó tenen una gastronomia enorme i desconeguda

La Mònica Günther ens ha visitat un dijous més per portar-nos el seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens ha portat un arròs tres delícies perquè hem viatjat fins la Xina per descobrir una nova publicació de gran format que ens ajuda a descobrir el gran ventall gastronòmic d'aquell país. A més, també ens acostem al Japó a través del menjar i del còmic.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/02/2020

Avui hem explicat que fa 104 anys s'inaugurava la plaça de toros Monumental a Barcelona i hem recordat que fa 10 anys que l'espectacle amb els toros a la plaça està prohibit. Per això hem preguntat a l'audiència si s'hauria de vetar alguna cosa més. Amb tot, ens ha visitat per a berenar l'exconseller Santi Vila i també ho ha fet la Mònica Günther per portar-nos cuina del Japó i de la Xina. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament.