Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DS. 06:00 | #MADEINJAPAN

MADE IN JAPAN

Ramon Soler- Padró presenta Made in Japan a Onda Cero Catalunya, el primer programa de ràdio de cultura, viatges, gastronomia i emprenedoria japonesa. Els dijous de 8 a 9 del vespre al web i a l’aplicació mòbil d’Onda Cero Catalunya i els dissabtes de 6 a 7 del matí a les emissores d’Onda Cero Catalunya.

Onda Cero Catalunya
 |  Barcelona | 06/02/2019
Ramón Soler-Padró

Ramón Soler-Padró / ondacero.es

Aposta per l’emissió digital i el podcasting

Onda Cero Catalunya reforça els continguts d’àudio digitals, que es converteixen en una nova àrea estratègica de la seva programació. Així, es generaran més continguts segregats per al nostre web (ondacero.es/Catalunya) i aplicació per a dispositius mòbils. A més, es duplicarà el senyal digital en determinats trams perquè els oients triïn quin contingut els interessa escoltar en directe i a la carta.

Enguany, s’estrena un nou programa temàtic sobre la cultura japonesa i la importància de la seva economia amb Ramon Soler-Padró. Made in Japan es podrà escoltar en l’antena digital (app i ondacero.es/Catalunya) els dijous a les 20:00h i a través de l’FM els dissabtes a les 06:05h.

Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

La Xina i el Japó, cooperadors necessaris.

La Xina i el Japó ja no són els enemics mortals que foren en un passat i gràcies a Jacint Soler, expert en economia i política xinesa i a Just Castillo, expert en relacions internacionals del Japó, coneixeràs quina és la relació que mantenen aquestes dues superpotències d’orient, i quins son els nous reptes que hauran d’endegar plegades. No et perdis aquesta fascinant tertúlia!

Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Relacions Xina i Japó, els verbs japonesos, i abocaments de residus nuclears al mar.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una notícia de rigorosa actualitat on coneixeràs les raons darrera dels abocaments de aigua contaminada dels reactors de Fukushima. Daniel Suarez, enginyer nuclear i professor de tecnologia energètica et desvetllarà la veritable magnitud d’aquesta contaminació i el futur de la energia nuclear. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada fer-te partícip de com la Xina i el Japó estan cada cop més a prop a nivell econòmic i estratègic. Anirem de la mà de dos grans experts en la matèria com son el Just Castillo, expert en relacions internacionals del Japó i el Jacint Soler, expert en economia i política xinesa. Aprendreu com fer servir els verbs en japonès a la nostra secció d’idioma, la Càpsula Nipona, gràcies als grans consells de la Sachiyo Takabe de Bunka Barcelona. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, des de Japonshop.com que ens proposarà un menú fantàstic per poder prendre a la feina. Per acabar entrevistarem al Xavier Teixidó per a que ens expliqui com és que porta 3 anys organitzant el Bunbu, el festival de cultura tradicional nipona de Barcelona que el proper dia 5 d’Octubre celebra la seva nova edició. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!