Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DS. 06:00 | #MADEINJAPAN

MADE IN JAPAN

Ramon Soler- Padró presenta Made in Japan a Onda Cero Catalunya, el primer programa de ràdio de cultura, viatges, gastronomia i emprenedoria japonesa. Els dijous de 8 a 9 del vespre al web i a l’aplicació mòbil d’Onda Cero Catalunya i els dissabtes de 6 a 7 del matí a les emissores d’Onda Cero Catalunya.

ondacero.es | Barcelona
| 06/02/2019
Made In Japan, amb Ramon Soler-Padró

Made In Japan, amb Ramon Soler-Padró / ondacero.es

Aposta per l’emissió digital i el podcasting

Onda Cero Catalunya reforça els continguts d’àudio digitals, que es converteixen en una nova àrea estratègica de la seva programació. Així, es generaran més continguts segregats per al nostre web (ondacero.es/Catalunya) i aplicació per a dispositius mòbils. A més, es duplicarà el senyal digital en determinats trams perquè els oients triïn quin contingut els interessa escoltar en directe i a la carta.

Enguany, s’estrena un nou programa temàtic sobre la cultura japonesa i la importància de la seva economia amb Ramon Soler-Padró. Made in Japan es podrà escoltar en l’antena digital (app i ondacero.es/Catalunya) els dijous a les 20:00h i a través de l’FM els dissabtes a les 06:05h.

Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Terapies japoneses, una nova meca del Manga a l’Orient Mitjà i un cocktail d’estil nipó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A la secció d’actualitat descubriràs com l’Arabia Saudí s’ha convertit en una nova meca per al Manga. A la Tertúlia Izakaya parlarem amb experts en Shiatsu i Reiki, per aprendre l’orígen i els beneficis d’aquestes teràpies. A la secció dels Sabors del Japó, el Raul Carda ens portarà nous productes importats del Japó directament desde japonshop.com que no podeu deixar passar. Per acabar, a la emprenedoria coneixereu la cocteleria Mizuwari, que des de l’Hospitalet de Llobregat ens ofereixen un estil de begudes i combinats de modalitat nipona. Tot una sopresa! Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!