Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DS. 06:00 | #MADEINJAPAN

MADE IN JAPAN

Ramon Soler- Padró presenta Made in Japan a Onda Cero Catalunya, el primer programa de ràdio de cultura, viatges, gastronomia i emprenedoria japonesa. Els dijous de 8 a 9 del vespre al web i a l’aplicació mòbil d’Onda Cero Catalunya i els dissabtes de 6 a 7 del matí a les emissores d’Onda Cero Catalunya.

ondacero.es | Barcelona | 06/02/2019

Made In Japan, amb Ramon Soler-Padró

Made In Japan, amb Ramon Soler-Padró / ondacero.es

Aposta per l’emissió digital i el podcasting

Onda Cero Catalunya reforça els continguts d’àudio digitals, que es converteixen en una nova àrea estratègica de la seva programació. Així, es generaran més continguts segregats per al nostre web (ondacero.es/Catalunya) i aplicació per a dispositius mòbils. A més, es duplicarà el senyal digital en determinats trams perquè els oients triïn quin contingut els interessa escoltar en directe i a la carta.

Enguany, s’estrena un nou programa temàtic sobre la cultura japonesa i la importància de la seva economia amb Ramon Soler-Padró. Made in Japan es podrà escoltar en l’antena digital (app i ondacero.es/Catalunya) els dijous a les 20:00h i a través de l’FM els dissabtes a les 06:05h.