Temas

cultura nipona

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Karate per una vida ama dignitat, el veritable camp de les arts marcials.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. El Lee Redondo és un dels mestres de Karate més famosos d’Espanya des que va convertir la seva passió per les arts marcials en una forma d’ajudar els nois conflictius de Can Peixauet, a Santa Coloma, fer-los responsables i conscients de la seva responsabilitat dins la comunitat. La seva és una història que mereix d’ésser explicada Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – L’art japonés a l’abast dels més petits amb la Sonia G. Caballero

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. La Sonia és una vella amiga del programa, i avui ve a compartir amb nosaltres la edició del seu treball dedicat als més petits de la casa titulat “Acercando el arte japonés y la cultura a los niños”. En ell es recullen projectes d’arts plàstiques i pintura ahora que s’expliquen conceptes de filosofia nipona que son d’alló mes enriquidors per als petits de la casa. Comencem! Hajimemashou!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Dorayaki Revolution o com la valentia t’ajuda a fer realitat els teus somnis

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. La Maria José Muñoz va decidir fer realitat el seu somni i dedi- car-se a la pastisseria, pero més concretamente a la repostería japonesa. Aquí ens presenta Dorayaki Revolution, on ella matei- xa crea moltíssimes receptes del pastisset preferit del Doreamon. Comencem! Hajimemashou!

DS. 06:00 | #MADEINJAPAN

MADE IN JAPAN

Ramon Soler- Padró presenta Made in Japan a Onda Cero Catalunya, el primer programa de ràdio de cultura, viatges, gastronomia i emprenedoria japonesa. Els dijous de 8 a 9 del vespre al web i a l’aplicació mòbil d’Onda Cero Catalunya i els dissabtes de 6 a 7 del matí a les emissores d’Onda Cero Catalunya.