Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Ramón Soler-Padró

Ramón Soler-Padró / ondacero.es

Made in Japan

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Karate per una vida ama dignitat, el veritable camp de les arts marcials.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. El Lee Redondo és un dels mestres de Karate més famosos d’Espanya des que va convertir la seva passió per les arts marcials en una forma d’ajudar els nois conflictius de Can Peixauet, a Santa Coloma, fer-los responsables i conscients de la seva responsabilitat dins la comunitat. La seva és una història que mereix d’ésser explicada Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

Made in Japan

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – L’art japonés a l’abast dels més petits amb la Sonia G. Caballero

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. La Sonia és una vella amiga del programa, i avui ve a compartir amb nosaltres la edició del seu treball dedicat als més petits de la casa titulat “Acercando el arte japonés y la cultura a los niños”. En ell es recullen projectes d’arts plàstiques i pintura ahora que s’expliquen conceptes de filosofia nipona que son d’alló mes enriquidors per als petits de la casa. Comencem! Hajimemashou!

Made in Japan

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Dorayaki Revolution o com la valentia t’ajuda a fer realitat els teus somnis

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. La Maria José Muñoz va decidir fer realitat el seu somni i dedi- car-se a la pastisseria, pero més concretamente a la repostería japonesa. Aquí ens presenta Dorayaki Revolution, on ella matei- xa crea moltíssimes receptes del pastisset preferit del Doreamon. Comencem! Hajimemashou!

Made in Japan

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Yoshitoshi, el pintor que va capturar la essència de la modernització del Japó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. El David Almazán, doctor en Història del l’art y professor d’art oriental i japonès ens presenta la seva obra recopilatòria d’Ukiyo- e del gran Yoshitoshi, 100 aspectos de la luna. Amb ell viatjarem al Japó del segle XIX, un moment de transformació del país del sol naixent, del qual Yoshitoshi en fou testimoni i un gran cronista. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!