Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Made In Japan, amb Ramon Soler-Padró

Made In Japan, amb Ramon Soler-Padró / ondacero.es

Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Hideki Matsuhisa, el Ferran Adrià japonès

El Hideki és la persona que lidera el projecte del Koy Shunka, amb restaurants a Barcelona i també a altres ciutats europees. Ara, la seva preocupació és la de transmetre el coneixement a les noves generacions de cuiners, i que comprenguin com el treball constant de l’art de la gastronomia els farà prosperar personalment i ajudarà a portar aquesta disciplina més lluny del que mai varen imaginar.

Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – El futur de la societat moderna, l’art marcial de la “no violència” i un cuiner que alhora és sensei.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre un tema d’actualitat que preocupa al País del Sol Naixent i també a Europa, com afrontar la baixa natalitat i la llarguíssima esperança de vida, i tenir societats pròsperes i autosuficients. Continuem amb una entrevista de profunditat espectacular amb el Jordi Vila, sensei de Aikido i Katori Shinto Ryu. Ell ens introduirà a l’Aikido, l’art marcial de la “no violència” on l’objectiu no és ferir l’agressor, ens al contrari, protegir-lo d’ell mateix. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i la seva recomanació sobre què endur-nos a la piscina o a la platja per picar i no defallir amb tanta calor! Per acabar et presentarem el Hideki Matsuhisa, considerat per molts el Ferran Adrià japonès i que ara fa escola de cuiners a casa nostra. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!