Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Ramon Soler-Padró

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – Què fer al Japó aquest nadal, la veritat sobre la rutina laboral dels japonesos i dos mangakas made in Barcelona!

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar xerrarem amb el Pau Garcia, del blog periodistaenjapon.com per conèixer com es viu la vida laboral al Japó, i poder comparar la frenètica activitat de les grans ciutats com Tòquio, amb capitals de prefectura com Okayama. Continuem amb la tertúlia Izakaya, on se’ns unirà el Hajime Kishi, de la Oficina Nacional de Turisme del Japó, per parlar no només de les costums del japonesos per cap d’any, sinó també dels millors destins per gaudir del Japó hivernal més autèntic. Per acabar et presentem a dos grans mangakas, el Santi Casas i l’Ernest Sala, autors del Planeta Manga i professors de l’escola JOSO. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/11/2019

  Avui hem fet un programa molt japonès. Ha vingut en Ramon Soler-Padró per posar-nos l'aperitiu del berenar, que hem fet amb la Berta Bonet i en Jesús Bardolet. Tots dos han vingut a presentar-nos el llibre 'Qué comer en Japón', en el que repassen la gastronomia i restaurants d'aquell país. En Lluís Soler ens ha portat la música que és noticia, com per exemple la de Pablo Alborán. La Georgina Boixereu ens ha glossat la figura de Barack Obama. I en Gabriel Figueredo i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia.

 • Ramón Soler-Padró

  MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

  Mucho anime en los productos de Japonshop.com

  Raul Carda nos presenta muchos productos nuevos, y en la mayoría vemos el amor que nuestros amigos de Japonshop.com sienten por el anime, sobretodo Detective Conan y Dragon Ball; aunque también tienen su lado solidario con los KitKat de Kuma mon, la mascota de la devastada Kumamoto, ciudad muy destacada de Kyushu que sufrió los envites de un duro seísmo hace 3 años. Con estos productos se siguen recaudando fondos que van destinados a la reconsrucción de la ciudad y sus monumentos históricos.

 • Ramón Soler-Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – Música en directe, 2º Guerra Mundial i reptes per a una monarquia mil·lenària..

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar xerrarem amb el Just Castillo per a que ens expliqui quins són els reptes que te per davant la monarquia nipona ara que Naruhito ha estat anomenat com a nou emperador del Japó. Continuem amb la tertúlia Izakaya, on els historiadors Jonathan López-Vera i Xavier Andreu et donaran algunes de les claus per a entendre la 2a Guerra Mundial i el paper que el Japó va tenir en aquest conflicte. Raul Carda t‘obrirà les portes de Japonshop.com una setmana més per a que puguis gaudir de ls darreres novetats que arriben des del país del sol naixent. A la Càpsula Nipona, l’Alex Pler et donarà a conèixer més expressions del japonès que de ben segur et faran reflexionar. Per acabar et presentem al Takashi Hatsushiba, un dels cantautors japonesos més coneguts que arriba a Barcelona a presentar el seu nou treball, enregistrat a Barcelona. No et pots perdre el petit concert que ens ha ofert! Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • Ramón Soler-Padró

  MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

  Celebrem els 25 anys del Manga Barcelona

  Li donaven 2 anys quan va començar el primer saló del manga, separat del saló del còmic, i a hores d’ara ja l’ha superat per molt! En aquesta tertúlia descobriràs totes les novetats que la Meritxell Puig i l’Oriol estrada tenen preparats per al Manga Barcelona d’enguany. A més ens porten dues entrades dobles al programa per a qui resolgui les preguntes que proposem al nostre Instagram i al Twitter. Participa-hi!