Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Ramon Soler-Padró

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    LES HISTÒRIES DE LA VIDA

    La Brúixola 06/11/2019

    Avui hem fet un programa molt japonès. Ha vingut en Ramon Soler-Padró per posar-nos l'aperitiu del berenar, que hem fet amb la Berta Bonet i en Jesús Bardolet. Tots dos han vingut a presentar-nos el llibre 'Qué comer en Japón', en el que repassen la gastronomia i restaurants d'aquell país. En Lluís Soler ens ha portat la música que és noticia, com per exemple la de Pablo Alborán. La Georgina Boixereu ens ha glossat la figura de Barack Obama. I en Gabriel Figueredo i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia.

  • Ramón Soler-Padró

    MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

    Mucho anime en los productos de Japonshop.com

    Raul Carda nos presenta muchos productos nuevos, y en la mayoría vemos el amor que nuestros amigos de Japonshop.com sienten por el anime, sobretodo Detective Conan y Dragon Ball; aunque también tienen su lado solidario con los KitKat de Kuma mon, la mascota de la devastada Kumamoto, ciudad muy destacada de Kyushu que sufrió los envites de un duro seísmo hace 3 años. Con estos productos se siguen recaudando fondos que van destinados a la reconsrucción de la ciudad y sus monumentos históricos.

  • Ramón Soler-Padró

    EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

    Made in Japan – Música en directe, 2º Guerra Mundial i reptes per a una monarquia mil·lenària..

    Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar xerrarem amb el Just Castillo per a que ens expliqui quins són els reptes que te per davant la monarquia nipona ara que Naruhito ha estat anomenat com a nou emperador del Japó. Continuem amb la tertúlia Izakaya, on els historiadors Jonathan López-Vera i Xavier Andreu et donaran algunes de les claus per a entendre la 2a Guerra Mundial i el paper que el Japó va tenir en aquest conflicte. Raul Carda t‘obrirà les portes de Japonshop.com una setmana més per a que puguis gaudir de ls darreres novetats que arriben des del país del sol naixent. A la Càpsula Nipona, l’Alex Pler et donarà a conèixer més expressions del japonès que de ben segur et faran reflexionar. Per acabar et presentem al Takashi Hatsushiba, un dels cantautors japonesos més coneguts que arriba a Barcelona a presentar el seu nou treball, enregistrat a Barcelona. No et pots perdre el petit concert que ens ha ofert! Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

  • Ramón Soler-Padró

    MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

    Celebrem els 25 anys del Manga Barcelona

    Li donaven 2 anys quan va començar el primer saló del manga, separat del saló del còmic, i a hores d’ara ja l’ha superat per molt! En aquesta tertúlia descobriràs totes les novetats que la Meritxell Puig i l’Oriol estrada tenen preparats per al Manga Barcelona d’enguany. A més ens porten dues entrades dobles al programa per a qui resolgui les preguntes que proposem al nostre Instagram i al Twitter. Participa-hi!

  • Ramón Soler-Padró

    EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

    Made in Japan – 25 anys de Manga Barcelona i el diccionari culinari definitiu, Oishii.

    Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar descobriràs què tenen en comú els tifons al Japó amb la Dana mediterrània de la ma del Francisco Javier Martin Vide, professor de climatologia per la Universitat de Barcelona. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada celebrar els 25 anys de Saló del Manga de Barcelona, ara anomenat Manga Barcelona, amb moltes novetats i alguna bona sorpresa! A la Càpsula Nipona, la Sachiyo Takabe, des de Bunka Barcelona, ens ensenyarà com fer servir els complements directes a la llengua japonesa. Per acabar et presentem Oishii, un diccionari de gastronomia nipona elaborat pel roger Ortuño, l’embaixador de la cuina japonesa a casa nostra. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!