Temas

XEF

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Xef Zaraida – Un plat senzill per fer a casa.

Avui la Xef Zaraida en ha portat un remenat però de tofu, que en aquest cas fa el paper de l’ou... un ingredient habitual dels remenats. Aquest és un remenat vegà, saludable i amb molt sabor.

DIJOUS, PAELLA

Barcelona transforma el Passeig de Gràcia en una avinguda gourmet

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a #LaBrúixola a portar-nos les seves propostes gastronòmiques. Una de les que està per arribar és la transformació, per uns dies, del Passeig de Gràcia de Barcelona en una avinguda de la gastronomia, on es podran degustar els plats dels millors xefs de tota Espanya a un preu econòmic. Hem parlat amb un d'aquests professionals dels fogons.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

T’atreveixes a combinar verdures amb dolç i fruites amb salat?

Avui el xef de La Ciutat, en Davide Tenconi, ens porta propostes per saber combinar la fruita amb menjar salat i les verdures, amb dolç. A més, com sempre, ens donarà algun truc perquè les verdures es mantinguin millor o descobrirem perquè li hem de posar sal a la fruita o productes dolços.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Alguns secrets per saber reconèixer un pop i com cuinar-lo

A ‘La Ciutat’, el nostre xef Davide Tenconi ens parla d’un dels productes que més ha augmentat el seu consum en els darrers anys: el pop. Les “pulperias” i locals on s’oferta pop gallec s’han multiplicat darrerament, i de fet les males llengües diuen que el 80% dels pops que es consumeixen a Espanya no són gallecs, ni tan sols espanyols, són del Marroc. Com sempre, una recepta amb cinc ingredients per cuinar el pop.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Escalfem motors amb una nova edició del ‘Tast a la Rambla’ amb Edu Pascual

El nostre Gastronopitecus de refèrenia a ‘La Ciutat’, Edu Pascual, ens porta un pla que no podrem refusar, el Tast a la Rambla, del 6 al 10 de juny. Podrem descobrir una de les tapes que presentarà el xef Jordi Esteve del restaurant Nectari. Es tracta d’un festival on hi trobem els cuiners més afamats de la nostra cuina.