Temas

Rosana Blasco

Vila-real en la onda

Vila-real en la onda

La catedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real ens apropa avui als coneixements que s'impartiran en el curs organitzat amb el centre de formació continuada d ela UJI amb la inspectora Rosanna Gallardo. A més, en Vida Sana ens apropem al hospital de dia de salut mental, i al mon agrari, ens fem ressó de la campanya de l'ametlla.

Vila-real en la onda

Vila-real en la onda

El fins avui director de Creu Roja joventut nacional, el vila-realense Aitor Murciano, fa balanç en Onda Cero Vila-real dels vuit anys al front de la institutució. A més, repasem la nova programació de la Escola de Tradicions amb Pasqual Batalla i posem cara i ulls a una de les persones que han passat per la Fundació Tots Units i que ha aconsseguit canviar la seva vida.

VIla-real en la onda

VIla-real en la onda

La regiduria d'Esports amplia les activitats esportives dirigides per mantindre l'acord amb els gimnasos i seguir fomentant la cooperació público-privada. Ho explica Silvia Gómez. A més, avui a Vila-real en la Onda coneixem la comunicació no verbal en un dels expertes de més prestigi nacional, Javier Torregrosa. També ens apropem a les teràpies naturals de ma d'experts sanitaris i tot això sense oblidar el mes de la sostenibilitat.

Vila-real en la onda 29/09/2015

Vila-real en la onda 29/09/2015

Administracio, magatzem i comerç son els sectors d' on provenen el 73% dels aturats vila-realencs. Aixi ho afirma l' estudi del mon laboral fet per la regidoria d' economia. Tot aixo i mes a Vila-real en la Onda en el dia del patro de la Policia Local

Vila-real en la onda 28/09/2015

Vila-real en la onda 28/09/2015

Una Jornada d'Economia Social y Solidaria, este divendres, marcarà l'inici dels actes de col.lebració dels 25 anys de la Fundació Tots Units. Els ho contem hui al Vila-real en la Onda en un dilluns on també ens fem ressó dels temes que pasaran per el plenari ordinari d'aquesta vesprada. A més, temps de robellons i d'esmorçars amb el nostre col.laborador Ximo Abril.

Vila-real en la onda

Vila-real en la onda

Experts en economia d'àmbit internacional se donen cita avui i demà a la casa dels Mundina per abordar les repercusions de la crisi a Europa. A Vila-real en la Onda la regidora d'Economia i professora de la UJI Maria Dolores Parra, ens explica les repercusions d'esta trobada. A més, ens fem ressó de les iniciatives formatives que busquen donar a les xicotetes i mitjanes empreses les eines per el creixement i millora dels seus negocis i fer-ho a més a més de forma gratuita. I a l'àmbit educatiu recollim la denúncia de les AMPES de reduir els deures que els xiquets s'emporten a casa.

Vila-real en la onda

Vila-real en la onda

L'Ajuntament de Vila-real estalviarà al voltant de 234.000 euros anuals en la factura elèctrica, gràcies a les polítiques de millora de la gestió energètica que duu a terme la Regidoria de Territori. Els ho contem avui en un dia on també ens fem ressó de la I Jornada Multidisciplianar sobre miostenia de l'Hospital La Plana i on ens apropem a coneixer les previsions per la propera campanya citrícola al nostre Mon Agrari. A més, recordarem amb la policia local, la manera correcta de circular x les rotondes.

Vila-real en onda

Vila-real en onda

El tribunal de comptes ha nomenat un instructor pel cas de les factures de despeses de representació d'alcaldia denunciat per el PP de Vila-real, El portaveu de govern, Javier Serralvo, recorda que les factures estan fiscalitzades i que el que es fa és qüestionar als comerços locals que les van emetre. A més, des del grup municipal de Ciutadans demanen en una mocio que Conselleria atengue les necessitats de les Escoles Infantils i que reconsidere el projecte pilor d'incloure als menors de 2 anys en el col.legis. I en cultura, el correllengua arriba enguany, per primera vegada, a tots els col.legis de la ciutat amb un doble espectacle per els escolars i per el públic en general.

Vila-real en la onda

Vila-real en la onda

Compromís de Vila-real demanarà a RENFE que estipule preus més asequibles per els estidiants. Este grupo polític presentarà una moció al proper plenari denunciant la situació que patisen els usuaris dels serveis ferroviaris de la ciutat que veuen com s'incrementen el preus dels transports i es reduixen els serveis. A més, la regiduria de Cultura ha presentat la seva nova temporada d'abonaments de tardor amb un preu de 40 euros per 5 obres de teatro que contemplem des de la comèdia fins el drama.