Temas

roc en accio

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida, els oïents ens expliquen moments de felicitat malgrat el confinament. Parlem de la Xarxa de Solidaritat de la Paeria amb el regidor Ignasi Amor. Agenda virtual de confirnament amb Laura Dejuán, administradora del bloc Roc en acció i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui expliquem l'agenda de propostes del cap de setmana a Lleida i comarques, també l'agenda familiar amb Laura, administradora del bloc Roc en acció. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

Divendres

La Ciutat Lleida 31/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui repassem l'agenda d'activitats d'aquest cap de setmana arreu de les comarques de Lleida. La Laura, administradora del bloc Roc en acció ens explica l'agenda familiar del febrer. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

Divendres

La Ciutat Lleida 29/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Agenda familiar de la mà de Roc en acció. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

Divendres

La Ciutat Lleida 15/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a les comarques de Lleida, destacant la Mostra CurtÀneu que ens explica el seu director Ramon Alaró. Comentem amb la Laura, l'administradora del blog Roc en acció l'agenda familiar del novembre. Misteris sota zero amb Enric Sabarich..

Divendres

La Ciutat Lleida 27/09/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana, agenda familiar de la mà de la Laura, administradora del blog Roc en acció. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

Divendres

La Ciutat Lleida 05/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana, agenda familiar del juliol amb la Laura, administradora de Roc en acció. Postureig de Lleida.

Divendres 07/06/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana, activitats per Lleida i comarques. Agenda familiar, amb Laura, del blog Roc en Acció. Postureig de Lleida.

Divendres 03/05/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Mestre, organitzador de la IV Trobada de Urban Scketchers que es celebra a Lleida. Agenda del cap de setmana i agenda familiar amb Roc en acció. Postureig de Lleida.

Divendres 05/04/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb alumnes de Periodisme i Comunicació Audiovisual que organitzen la 16a Setmana de la Comunicació a la UdL. Agenda del cap de setmana, agenda familiar amb Roc en acció i entrevista amb l'alcalde d'Alfarràs Kleber Esteve sobre la VIIIa Mostra Gastronòmica de Truita de Riu.