Temas

restaurant

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

La volta al món des de la cuina del nou restaurant cúpula de Catalunya

L'hotel Hesperia Tower ha estrenat recentment un nou restaurant a la cúpula de vidre que corona la seva estructura. Els xefs de l'Spoonik Jaime Lieberman i Jon Giraldo ens expliquen com és aquesta experiència de contrastos que ens porta a Aràbia, Europa, la selva amxònica i l'Orient. Tot a través de la cuina.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

La guia definitiva dels sabors del Japó, en exclusiva!

Berta Bonet i Jesus Bardolet son els intrèpids autors del llibre “Qué comer en Japón. Hay vida más allà del sushi”, un compendi de totes les receptes japoneses, les seves variants, els productes que la conformen, i a més, unes direccions per poder tastar la nostra recepta preferida al millor restaurant d’aquella especialitat al Japó. Només ens queda esperar que el publiquin ben aviat!

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La volta al món gastronòmica sense sortir de Barcelona

Fer una ruta gastronòmica a nivell internacional és possible, i fer-ho sense sortir de Barcelona, també. És la proposta de l’Edu Pascual que ens porta un restaurant amb una carta on trobem ingredients com la carn de cangur, de zebra o de cocodril, és Volta al món.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Què es menja a Colòmbia?

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem dedicar l'espai de gastronomia a la cuina colombiana del restaurant Macondo de Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El millor restaurant de verdures del món està a Barcelona

La Smart Green Guide, la guia dels millors restaurants de verdures del món, acaba de premiar per segon any consecutiu el restaurant El Menjador de Xavier Pellicer amb el número 1. Hem parlat amb el seu xef a la secció a la que ens convida cada divendres el nostre Gastronopitecus.