Temas

receptes

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Dorayaki Revolution o com la valentia t’ajuda a fer realitat els teus somnis

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. La Maria José Muñoz va decidir fer realitat el seu somni i dedi- car-se a la pastisseria, pero més concretamente a la repostería japonesa. Aquí ens presenta Dorayaki Revolution, on ella matei- xa crea moltíssimes receptes del pastisset preferit del Doreamon. Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

La guia definitiva dels sabors del Japó, en exclusiva!

Berta Bonet i Jesus Bardolet son els intrèpids autors del llibre “Qué comer en Japón. Hay vida más allà del sushi”, un compendi de totes les receptes japoneses, les seves variants, els productes que la conformen, i a més, unes direccions per poder tastar la nostra recepta preferida al millor restaurant d’aquella especialitat al Japó. Només ens queda esperar que el publiquin ben aviat!

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Són avorrides les sopes?

Cada país de món té la seva sopa "reina": la Vichyssoise de França, la sopa de miso del Japó, el brou verd de Portugal, l'snert d'Alemanya o el gaspatxo de Andalusia. I a Itàlia? La Minestrone, plat del que ens ha parlat avui el nostre xef en Davide Tenconi.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/01/2019

Avui hem berenat amb el guionista i escriptor Roger Rubio, que presenta el seu llibre 'El hombre que nunca haría daño a nadie'. A més, hem preguntat a l'audiència si nota la tan anunciada recuperació econòmica. Ho fem en un dia de titulars negatius en aquest sentit. Amb tot, hem explicat l'actualitat del dia i hem rebut a l'estudi la Mònica Günther, que ens ha portat receptes per a l'inici d'any. I hem fet la tertúlia política, com cada dijous.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

BAR OMAR: Les millors braves de la Ciutat

Potser no es tant conegut com el Tomás de Sarrià però l'Omar, a Sant Gervasi, serveix unes de les millors patates braves de la capital catalana. També son conegudes les croquetes i l'ensaladilla russa. L'Omar reivindica el seu bar com un local tradicional i a l'hora modern dins la cuina de barri. Un cop al més fa un maridatge amb vi per 12 començals.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

RECEPTES DE PLATS DE SEMPRE

Ana Vega Pérez, l’escriptora Ana Vega Pérez de Arlucea, ens ha parlat de la cuina dels anys setanta i vuitanta a Espanya per reivindicar la importància dels plats més tradicionals... Uns plats que recull en el llibre: Cocina Viejuna o de cómo pasó España de la comida en blanco y negro a la gastronomia en technicolor